Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koban trening

Trener Zaboka srušio se pred igračima i preminuo u bolnici!

Srećko Tisanić
Foto: Zagorje.com
26.07.2014.
u 22:08

Srećko Tisanić, trener prve momčadi NK Mladosti Zabok, srušio se danas na jutarnjem treningu, a iako je ubrzo odvezen u bolnicu, spasa mu nije bilo

Srećko Tisanić, trener prve momčadi NK Mladosti Zabok, srušio se danas na jutarnjem treningu, a iako je ubrzo odvezen u bolnicu, spasa mu nije bilo, javlja Zagorje.com. Preminuo je u bolnici Bračak u 37. godini života.

Srećko Tisanić rođen je 1977. godine u Zaboku, gdje je sa 16 godina zaigrao za prvu momčad, u kojoj je igrao sve do prošle jeseni. Tada je postao trener prve momčadi i odveo NK Mladost Zabok do  naslova prvaka I. Županijske nogometne lige Krapinsko-zagorske županije i plasmana u IV. HNL središte.

Više od 20 sezona proveo je kao igrač u zabočkoj Mladosti, a samo je jednu sezonu proveo u krapinskom Zagorcu.

(fotografija objavljena uz odobrenje portala Zagorje.com)

>>Turski nogometaš Bahtiyaroglu preminuo nakon srčanog udara

Komentara 3

DU
Deleted user
05:59 27.07.2014.

Pocivaj u miru Bozjem.

DH
dalibor.hren
09:44 27.07.2014.

Škifa, počivaj u miru. Obitelji iskrena sućut. Možda bi trebalo postrožiti liječničke preglede!?

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
10:48 27.07.2014.

strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije