Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelokošćanin dobio kaznu

Nogometašu PSG-a dva mjeseca zatvora za udaranje policajca

Serge Aurier
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
26.09.2016.
u 20:24

Usprkos kazni Aurier će biti na raspolaganju treneru Unaiju Emeryju u srijedu za dvoboj Lige prvaka protiv Ludogoreca

Branič nogometne reprezentacije Bjelokosne Obale i francuskog prvaka Paris St-Germaina Serge Aurier (23) osuđen je na dva mjeseca zatvora nakon što je udario laktom policajca u incidentu ispred jednog pariškog noćnog kluba u svibnju.

Aurier će ostati na slobodi dok sud ne odluči o njegovoj žalbi, ali će morati platiti 600 eura kazne i još 1600 eura sudskih troškova.

Usprkos kazni, Aurier će biti na raspolaganju treneru Unaiju Emeryju u srijedu za dvoboj Lige prvaka protiv Ludogoreca.

Bjelokošćanin je 30. svibnja sudjelovao u incidentu ispred jednog noćnog kluba u Parizu. Policija ga je testirala na alkohol, kada je laktom udario policajca. Aurier je negirao optužbe branivši se kako je bio žrtva policijskog nasilja.

Aurier je imao problema i u veljači ove godine kada ga je PSG suspendirao jer je homofobnim uvredama vrijeđao tadašnjeg trenera Laurenta Blanca te nazvao klaunom suigrača Angela di Mariju.

Branič Bjelokosne Obale član je pariškog kluba od 2015. godine kada je na Park prinčeva stigao iz Toulousea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije