Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak West Hama

'Ništa dramatično nije se promijenilo pod Bilićevim vodstvom'

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
06.07.2015.
u 13:49

- Drago mi je što sam se vratio treninzima, a još uvijek se privikavamo na Slavenov način rada. No, još uvijek se ništa dramatično nije promijenilo

Nakon premijerne pobjede protiv andorskog Lusitanosa u pretkolu Europske lige, Slaven Bilić nastavlja s pripremama svoje momčadi. U budućnosti West Ham čekaju veći i teži izazovi, ali Bilić je već na samom početku pokupio simpatije svojih nogometaša, a ima i naklonost medija. Dakle, preduvjeti za uspjeh postoje, a sada je sve na njemu.

Veznjak Mark Noble za klupsku je stranicu kratko prokomentirao rad s bivšim hrvatskim izbornikom.

- Drago mi je što sam se vratio treninzima, a još uvijek se privikavamo na Slavenov način rada. No, još uvijek se ništa dramatično nije promijenilo. Svi još uvijek gledamo i privikavamo se kako tko radi, rekao je Noble.

>>Ovo me jako rastužilo, Slaven Bilić je pokazao da nas ne poštuje

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
19:43 06.07.2015.

Slavene puno sreće !

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:28 07.07.2015.

Promijenio je on samo vi njega nemrete pratiti..... Ha ha ha.... Kakav ste si biser doveli na klupu vidjet ćete uskoro.... Ubrzano gibanje prema Championshipu.... 2.ligi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije