Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA KALINIĆ:

Predsjednik Ukrajine nam je osobno čestitao na povijesnom uspjehu

Nikola Kalinić
Ivana Ivanović/Pixsell
24.04.2015.
u 19:06

U polufinalu igrat će protiv Napolija, koji su pobijedili prije dvije sezone u skupini Europske lige.

"Malo smo proslavili, ali ništa specijalno. Još je prerano za slavlje, nismo još ništa napravili. Imamo utakmicu već u nedjelju. U igri smo za tri trofeja, ima još puno utakmica do kraja sezone. Na kraju ćemo proslaviti," javio se Goalu Nikola Kalinić večer nakon povijesnog plasmana Dnipra u polufinale Europske lige.

"Presretni smo s ovim uspjehom, ispunili smo naš europski cilj još davno i sad na dalje sve što napravimo bit će nam bonus."

"Ovo je veliki uspjeh za nas, ali i lijep poklon za sve Ukrajince koji ove i prošle godine nisu imali puno razloga za veselje. Predsjednik republike nam je osobno čestitao, čak je stavio našu klupsku sliku na neku društvenu mrežu, Facebook ili Twitter, tako nešto."

"I ja sam presretan, ovo mi je najveći uspjeh u klupskoj karijeri. Nisam osvojio ni jedan trofej u karijer. Daj Bože da osvojim napokon tu prvu kantu."

U polufinalu igrat će protiv Napolija, koji su pobijedili prije dvije sezone u skupini Europske lige.

>> Što je još Nikola Kalinić rekao pogledajte na Goal.com

>> Badelj i Kalinić igrat će u polufinalu, ispali Vida i Perišić koji je zabio Napoliju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije