Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠAO KLUB

Niko Kranjčar potpisao ugovor! Vraća se u Europu, naslijedit će Nikicu Jelavića i Dadu Pršu

Niko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
Autori: Marko Pavić, Hina
23.06.2016.
u 13:22

– Oduševljeni smo što smo osigurali igrača Nikinih kvaliteta. Ovo pokazuje kako želimo postići ravnotežu između mladih, gladnih igrača s onima koji imaju neophodno iskustvo i zrelost – rekao je menadžer Rangersa Mark Warburton.

Škotski nogometni velikan Rangers danas je objavio kako je potpisao dvogodišnji ugovor s bivšim hrvatskim reprezentativcem, 31-godišnjim Nikom Kranjčarom.

Kranjčar je u Rangers stigao kao slobodan igrač nakon što je prošla tri mjeseca proveo u New York Cosmosu, koji se natječe u NASL-u, svojevrsnoj američkoj drugoj ligi za koji je odigrao sedam utakmica i postigao jedan pogodak.

– Oduševljeni smo što smo osigurali igrača Nikinih kvaliteta. Ovo pokazuje kako želimo postići ravnotežu između mladih, gladnih igrača s onima koji imaju neophodno iskustvo i zrelost – rekao je menadžer Rangersa Mark Warburton.

Kranjčar je već šesti novi igrač u redovima Rangersa, koji su se vratili u najviši rang škotskog nogometa nakon četiri sezone provedene u nižim ligama zbog financijskih problema.

Kranjčar je od 2004. do 2013. godine upisao 81 nastup i postigao 16 pogodaka za hrvatsku reprezentaciju.

Kranjčar je karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu u kojemu je bio i najmlađi kapetan u povijesti kluba, no 2005. godine prešao je u splitski Hajduk iz kojega je otišao u Portsmouth. Uslijedile su epizode u Tottenhamu, Dinamu iz Kijeva i Queens Park Rangersima prije no što je u ožujku otišao u New York Cosmos.

Kranjčar će biti treći igrač u Rangersima nakon Dade Prše i Nikice Jelavića. Zanimljivo, Rangersi su ovu vijest objavili na isti dana kada je i Dinamo javio da je Nikin otac Zlatko preuzeo modre.

Komentara 7

Avatar links
links
18:35 23.06.2016.

sretno legendo, vrati se u repku

Avatar oliver 7
oliver 7
15:33 23.06.2016.

Bravo Niko ..Skotska liga je dobar izbor za igraca poput tebe ....odigrat ce sigurno 6 minuta dok te ne pojedu

MP
mparac3
17:50 23.06.2016.

Odavno vise pitanje nije gdje Niko igra, vec gdje Niko sjedi, mada, iskreno rečeno, niti jedan iole ozbiljniji klub, niti na klupi držao ga nebi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije