Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestorovski za Goal:

Bolji smo nego na jesen, a ja već učim talijanski...

Ilija Nestorovski
Igor Kralj/PIXSELL
09.02.2016.
u 22:49

'Dinamo? A sve znamo, čeka nas vrlo teška i zahtjevan dvoboj. No, igra se samo jedna utakmica, u Kupu su uvijek moguća svakakva iznenađenja.'

Inter će u srijedu od 17 sati u Zaprešiću u četvrtfinalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa dočekati Dinamo. Ovaj se dvoboj 'igra' već mjesecima, riječ je o odgođenoj utakmici koja se trebala odigrati početkom siječnja. Zaprešićani u ovaj dvoboj ulaze puni optimizma, ali i u prilično dobrom raspoloženju. A modri će i ovoga puta najviše strahovati od prvog strijelac lige - Ilije Nestorovskog.

Makedonski napadač ove je zime riješio pitanje svoje budućnosti, potpisao ugovor s Palermom, te se sada u miru može posvetiti tekućim obvezama...

"Dinamo? A sve znamo, čeka nas vrlo teška i zahtjevan dvoboj. No, igra se samo jedna utakmica, u Kupu su uvijek moguća svakakva iznenađenja. Pa zašto i mi ne bismo pobijedili Dinamo?! Dat ćemo sve od sebe, bit ćemo ambiciozni i motivirani, te svakako želimo otići u polufinale" kazao je u razgovoru za Goal.com Ilija Nestorovski, pa nastavio:

"Čitamo i pratimo sve što se događa u Dinamu, modri stvarno ove zime nisu imali sreće s ozljedama. Ali, opet Dinamo je - Dinamo. I tko god dobio prigodu protiv nas, svakako će biti prepun motiva, ali i želje za dokazivanjem. Dinamo na svakoj poziciji ima dva ili tri jaka igrača, a tu su još i ti iznimno talentirani juniori. Zato i kažem da nas očekuje vrlo teška utakmica."

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Mamić u loži: Dinamo u posljednjim minutama slomio Inter za jesenski naslov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije