Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je fair play!

Nepošteno zabili gol pa dopustili protivnicima da odmah izjednače

Tbilisi
Foto: Screenshot Youtube
1/2
01.03.2014.
u 08:57

Nogometaš momčadi iz Tbilisija, u pokušaju da vrati loptu suparniku, zapravo je zabio prekrasan pogodak

Događaj s utakmice gruzijskog prvenstva između Dinama iz Tbilisija i Sionija vraća nam vjeru u nogomet, vjeru da i dalje postoji fair play. Naime, igrači Sionija u jednom su trenutku izbacili loptu izvan igrališta jer je netko ostao ležati na travnjaku, a igrači Dinama odlučili su im vratiti loptu. Međutim, nogometaš momčadi iz Tbilisija, u pokušaju da vrati loptu suparniku, zapravo je zabio prekrasan pogodak.

No, odmah su igrači shvatili da je to nepošteno pa su već u sljedećem napadu dopustili gostima da izjednače. Na kraju su gosti čak i pobijedili 2:1.

>>Fair play nije umro: Dokaz za to je Florian Trinks

Komentara 5

RE
rene
09:52 01.03.2014.

vječni krojfe, itekako je fer, ovaj nije htio dati gol, to se vidi iz aviona, ali jbg ušla je, a kako je fer vratiti loptu protivniku nakon prekida svi su stajali i gledali i jedino je bilo pošteno da im ovi uzvrate ..... na kraju svejedno je bilo jeli rezultat 0-0 ili 1-1 ...

DH
dalibor.hren
10:11 01.03.2014.

Svaka čast!

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:38 01.03.2014.

nažalost, ovako nešto se kod nas ne može dogoditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije