Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak s upravom

Ne želi sjediti na klupi: Brozović napušta Inter u siječnju?

28.03.2015., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016., Hrvatska - Norveska. Marcelo Brozovic, AlexanderTettey.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
13.10.2015.
u 11:58

Brozović će se sastati s trenerom, vlasnikom i svojim agentima, a klub, koji ima pravo prvokupa ugovora od Dinama, pustit će ga za 12 ili 13 milijuna eura.

Hrvatski veznjak Marcelo Brozović proživljava krizu u Interu ove sezone jer je preselio na klupu. Roberto Mancini složio je novu momčad u lovu na scudetto, a u ozbiljnijim planovima mu nije Brozović, koji je bio većim dijelim prošle sezone standardan igrač u prvom sastavu, doznaje Goal.com.

Pored Guarina, Kondogbije, Mela i Perišića, za Marcela očito više nema mjesta te bi mogao napustiti nerazzurre u siječnju. Prošle sezone Inter je odbio ponudu Lyona, no ovoga puta, stigne li nova, bila bi to drukčija priča jer je Brozović nezadovoljan što mora sjediti na klupi.

No Mancini ga ne želi prodati te ga vidi kao prvu rezervu u slučaju da se ozlijedi neko od veznjaka. Brozović će se sastati s trenerom, vlasnikom i svojim agentima, a klub, koji ima pravo prvokupa ugovora od Dinama, pustit će ga za 12 ili 13 milijuna eura.

>>Proigrali su! Zato što im je Čačić našao prava mjesta na travnjaku!

Komentara 9

IK
Ikonoklast
16:22 13.10.2015.

sutra pivarica kupi inter i za godina dana citas isto. a gdje su pare? u mamica i sukera. i sta je nagore, to su placene posudbe od dinama, kao i cop, jos se bisu prodali pa moraju igrati u "repki" bar s klupe uci u igru. a vi navijajte i dalje za "repku"... to nije hrvatska...to je izdaja hrvatske.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:35 13.10.2015.

Hrvaška je močna, hrvaška klupa je puno jača od naše prve zlovenske postave za ku igrajo bosancev.

Avatar Bekrija
Bekrija
21:45 13.10.2015.

Znači opet guranje u reprezentaciji da bi se prodao eksponent kamatara Mamića! Treba nahranit svoju pohlepnu raju diljem "regiona"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije