Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak s upravom
Povratak na članak

Ne želi sjediti na klupi: Brozović napušta Inter u siječnju?

Brozović će se sastati s trenerom, vlasnikom i svojim agentima, a klub, koji ima pravo prvokupa ugovora od Dinama, pustit će ga za 12 ili 13 milijuna eura.

Komentari 9

IK
Ikonoklast
16:22 13.10.2015.

sutra pivarica kupi inter i za godina dana citas isto. a gdje su pare? u mamica i sukera. i sta je nagore, to su placene posudbe od dinama, kao i cop, jos se bisu prodali pa moraju igrati u "repki" bar s klupe uci u igru. a vi navijajte i dalje za "repku"... to nije hrvatska...to je izdaja hrvatske.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:35 13.10.2015.

Hrvaška je močna, hrvaška klupa je puno jača od naše prve zlovenske postave za ku igrajo bosancev.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
21:45 13.10.2015.

Znači opet guranje u reprezentaciji da bi se prodao eksponent kamatara Mamića! Treba nahranit svoju pohlepnu raju diljem "regiona"!

VL
TO
toreta
14:11 13.10.2015.

Još jedan produkt uspješnog biznisa, a formula je jednostavna. Guranje kroz repku i miljunska prodaja limitiranog igrača zajamčena.

VL
DE
derin
14:25 13.10.2015.

"Klub koji ima pravo prvotkupa od Dinama" ali brozovic nije prodan za veličanstvenih 8 milijuna eura, koje muljaže, prosječni HNL igrač, koji je prevarom preko reprezentacije uvaljen Interu uz neke posudbe i prvotkupa i to zanimljivo bas kad je je inter bio na pragu kupovine susica, malo zapelo, odmah uleti maminjo i minira posao Hajduku.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:09 13.10.2015.

Ne želi trpiti domoljubnu golgotu na klupi: Brozović u vlastitim bajkama napušta Inter u siječnju slično kao što je HR vlada donedavno napustila EU arbitražu? Jasno je onima sa više pameti i logike da o svemu odlučuju čelnici Intera i EU arbitražni suci makar je sanjati i balkanske bajke ganjati uvijek lijepo, fino i za neke isplativo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.