Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Presretan sam'

Navijači oduševljeni: Luka Modrić izabran za najboljeg veznjaka Primere

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
12.05.2016.
u 21:25

Hrvatski reprezentativac i dirigent madridskog Reala slavio je u konkurenciji Andresa Inieste i Sergija Busquetsa iz Barcelone.

Luka Modrić najbolji je veznjak španjolske lige, odlučili su tako navijači koji su glasali na Facebooku u izboru koji je pokrenula popularna Marca.

Madridski Real odnio je najviše nagrada, samo je Diego Simeone ''pokvario'' njihovu potpunu dominaciju. Naime, Cristiano Ronaldo proglašen je najboljim igračem i napadačem lige, Keylor Navas najbolji je vratar, Marcelo najbolji branič, a kao što smo već napisali, Luka Modrić najbolji veznjak lige. Diego Simeone iz Atletica izabran je za najboljeg trenera.

Hrvatski reprezentativac i dirigent madridskog Reala slavio je u konkurenciji Andresa Inieste i Sergija Busquetsa iz Barcelone.

"Jako sam sretan zbog ove nagrade, posebno jer je konkurencija iznimno jaka. Ako bih morao izdvojiti nekog od protivnika, onda bi to bio Iniesta kojeg iznimno cijenim", rekao je Modrić na dodjeli nagrade.

Luka je u svojoj karijeri osvojio mnoštvo individualnih nagrada, bio je Večernjakova nada i igrač godine, bio je najbolji igrač BiH lige i HNL-a, najbolji igrač Tottenhama, u sezoni 2013./2014. u idealnoj momčadi Lige prvaka najbolji veznjak Primere, lani u Uefinoj momčadi godine, a triput zaredom osvojio je i hrvatski nogometni Oscar.

Komentara 17

Avatar Abcda
Abcda
22:15 12.05.2016.

Smo tri komentara??! Oni tesko pate. Luka, ovo ti nista ne valja jer komentatori sa ovoga portala kazu da si ti ..kuyac...

MA
Majur
21:52 12.05.2016.

Pogledaj samo koje individualne nagrade je Luka osvojio(po izboru navijača,trenera i ostalih nogometaša u Primeri)dodaj tome klupske trofeje i pohvale najboljih svjetskih stručnjaka.....pa pročitaj pljuckanja "stručnih" fotelja-trenera o njemu i zamisli kako Luku to boli:)))))

DU
Deleted user
22:49 12.05.2016.

Luka majstore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije