Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška sezona

Modrića bi trebalo poštedjeti na nekoj utakmici Europskog prvenstva

Luka Modrić
Foto: Marko Lukunić/Pixell
1/6
12.05.2016.
u 20:38

Treba ga dozirati, osvježavati, a ako bude moguće i poštedjeti u nekoj utakmici na EP-u - kaže Katalinić

Najveći problem Ante Čačića bit će Luka Modrić i Mateo Kovačić. Realov dvojac praktički će se priključiti reprezentaciji posljednjih dana priprema. A ne treba ni spominjati koliko će Modrić biti umoran nakon naporne sezone. Kovačić je manje igrao, mlađi je, ali Modrić...

– Treba ga dozirati, osvježavati, a ako bude moguće i poštedjeti u nekoj utakmici na EP-u. I Modrić i Rakitić su umorni, a oni su ključni igrači, srce momčadi i najviše se troše – kazao je Ivan Katalinić.

>> Španjolci u čudu: Zašto Modrić ide na terapiju laserom?

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
20:59 12.05.2016.

Sve točno i ništ neobično sam to treba pojasnit našim šank-stručnjacima koji u životu nisu pretrčali sto metri !!! Nogometni umor je specifičan baš zato kaj na tekmi napraviš bezbroj malih šprinteva il naglih pokreta ljevo-desno. Nakon dva-tri mjeseca noge su ti kak beton, moreš trčat al onak "dizelaški" !!!

PA
padoctr
19:23 13.05.2016.

Da. Da. Cuvaj te ga [sarcasm]. Bez Modrica neces proci skupinu. Ali bit ce spreman da gleda finale na televizij.

ZG
zgrio
18:30 13.05.2016.

da, treba ga čuvat za finale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije