Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoffenheim

Najmlađi u povijesti Bundeslige: Kramarić doznao tko mu je novi trener

Julian Nagelsmann
APF/Pixsell
11.02.2016.
u 15:48

Nagelsmann će imati težak zadatak u spašavanju kluba od ispadanja u niži stupanj natjecanja.

Dojučerašnji trener mlade momčadi, 28-godišnji Julian Nagelsmann, novi je trener bundesligaša Hoffenheima za kojeg nastupa hrvatski napadač Andrej Kramarić (24).

Informaciju o nasljedniku Huuba Stevensa objavio je Hoffenheim na svojoj službenoj stranici dodavši kako je Nagelsmann potpisao ugovor do 2019. godine. Stevens se pak umirovio zbog zdrastvenih teškoća.

Nagelsmann je postao najmlađi trener u povijesti Bundeslige, a imat će težak zadatak u spašavanju kluba od ispadanja u niži stupanj natjecanja. Hoffenheim je trenutno pretposljednji na ljestvici, a u subotu ga očekuje gostovanje kod Werdera.

- Svjestan sam zadatka koji je preda mnom, no ne bojim se izazova i veselim se radu s momčadi - kazao je Nagelsmann u čijoj momčadi je mnogo igrača starijih od njega.

Mladi trener je tijekom igračke karijere nastupao za 1860 München i Augsburg, no ona je bila kratkog vijeka zbog velikih teškoća s ozljedama koljena. Kao trener, u Augsburgu je bio pomoćnik Thomasu Tuchelu koji sada vodi Borussiju Dortmund.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije