Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANGEL DI MARIA:

Na terenu neće biti nikakvog prijateljstva, branit ću boje Uniteda

Angel Di Maria
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.11.2014.
u 09:45

- U prijateljskim sam odnosima s njima bez obzira koji dres nosimo, viđamo se izvan terena. Ali kad zaigramo, zaboravite na sve - rekao je Di Maria.

Angela Di Mariju čeka prvi derbi protiv Cityja otkako je stigao u United, a na terenu će biti jedan od petorice Argentinaca. Suigrač mu je Marcos Rojo, a na suprotnoj su strani Sergio Agüero, Martin Demichelis i Pablo Zabaleta. No nikakvog prijateljstva neće biti.

- Na terenu neće biti nikakvog prijateljstva. Branite boje i ponos svojeg kluba. U prijateljskim sam odnosima s njima bez obzira koji dres nosimo, viđamo se izvan terena. Ali kad zaigramo, zaboravite na sve. Svi se bore za svoju momčad - rekao je Di Maria.

Otkrio je i da nikad nije dobio poziv da se pridruži Cityju, od čelnika kluba pa ni od sunarodnjaka.

- Ne, nije bilo kontakta. Jedini koji me silno želio dovesti bio je United. Kad sam čuo za njegov interes, nisam razmišljao o nijednom drugom klubu - kazao je Argentinac.

>> Angel Di Maria nekad je vrijedio 35 lopti, a danas 75 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije