Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Kramarić:

'Možda u ponedjeljak odigram posljednju utakmicu na Kantridi'

Andrej Kramarić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
28.11.2014.
u 16:45

Juventus je u prednosti pred ostalima koji žele Kramarića jer su Rijeka i Juve još u ožujku 2012. sklopili ugovor o suradnji!

Andrej Kramarić trenutno je najbliže odlasku u Juventus, ostaje još za vidjeti hoće li to biti ove zime te za koji iznos.

Je li izjava za Sky Italia izvučena iz konteksta ili je Juventus vaša sljedeća destinacija?

– Ne znam bih li smio reći. Vidjet ćemo što će se događati u sljedećem periodu. Ne smijem ništa nepametno reći, kada se nešto dogodi, vjerojatno ćete vi prije znati. Sigurno da postoji interes Juventusa, to je top-klub. Vladaju talijanskim nogometom i godi interes takvog kluba – rekao je Kramarić za Goal.

Kramarić nije mogao ostati imun na mogućnost ostvarenja snova i već ove zime. Oproštaj od Kantride već u ponedjeljak protiv Osijeka?

– Ha, ha, ne znam, sve je moguće. San svakog dečka iz HNL je da ode u inozemstvo, osjeti svjetski nogomet i riješi pitanje egzistencije. To je želja svih i igrača i obitelji. Bit će mi žao, ali vratit ću se. Ostanak do ljeta? Rijeka mi je ostala u lijepom sjećanju i, ako dođe do takvog dogovora, bit će mi drago. Lijepo mi je ovdje, publika, navijači, klub, stožer… Uživam u najljepšim danima karijere – rekao je Kramarić povremeno govoreći o Rijeci kao o prošlosti, napominjući da je sada sve stvar klubova i detalja.

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

>>Kramarić bi se brže nametnuo 
u Juventusu 
nego u Chelseaju

Komentara 10

VS
Votum_separatum
18:56 28.11.2014.

Opet ovo kmečanje sa juga,gledajte svoja posla i želim vam sutra sretan dan republike koji će te proslaviti na Rivi

DU
Deleted user
17:06 28.11.2014.

Hoćete li sada razvlačiti predsjednika Rijeke kao što razvlačite Mamića kad proda kojeg igrača?

DU
Deleted user
18:10 28.11.2014.

ajde sad privatnice ulagacu daj za egzistenciju kramaricu i zadrži ga. on je izvrstan igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije