Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SUPER LUKA'

Modrić nedodirljiv, Rafa Benitez ne može zamisliti momčad bez njega

Luka Modrić
UESyndication/PIXSELL
17.07.2015.
u 13:54

Benitez je svjestan da bi na poziciji playmakera mogao dati još više tako da bi mogao zaigrati u različitim varijantama.

Tek što je preuzeo Real Madrid, Rafa Benitez se odmah uvjerio u važnost Luke Modrića. Bilo je to jasno vidljivo na treningu u Melbourneu iz njihove međusobne komunikacije.

Španjolska Marca piše da će hrvatski reprezentativac biti nedodirljiv kod novog trenera te će biti pokretač igre u suradnji s Kroosom, što u 4-2-3-1 ili 4-4-2 formaciji. Čak idu toliko daleko da su ga kroz naslov nazvali 'Super Luka' i time samo potvrdili stav koji vlada u Madridu po pitanju našeg reprezentativca.

Modrić je na treningu igrao u kombinaciji s Kroosom u jednoj momčadi te protiv njega u drugoj varijanti, a Benitez je s Hrvatom razgovarao nekoliko puta. Španjolci također dodaju da je Modriću odlično došao godišnji odmor jer se nije primjetilo da je imao problema s koljenom odradivši kvalitetni trening.

Benitez je svjestan da bi na poziciji playmakera mogao dati još više tako da bi mogao zaigrati u različitim varijantama. Marca piše da će španjolski trener rotirati igrače kako ne bi došlo do ozljeda od preopterećenja kao što je to bilo s Modrićem prošle sezone.

>> Harry Redknapp birao najbolje, pogledajte gdje je mjesto Modriću

Komentara 1

MU
muh
15:09 17.07.2015.

Ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije