Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra ocjena

Modrić jedan od najboljih: Bio je arhitekt u igri Reala

Luka Modrić
NordPhoto/PIXSELL
13.04.2014.
u 09:27

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta i ponovno je bio u vrlo dobrom izdanju

Izostanak Cristiana Ronalda u utakmici protiv Almerije nije predstavljao problem nogometašima Reala. U 33. kolu odigrali su odličnu utakmicu i pobijedili 4:0 na Santiago Bernabeuu. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta i ponovno je bio u vrlo dobrom izdanju. Popularni portal Goal.com dao mu je ocjenu 3.5, a samo su strijelci Gareth Bale i Angel Di Maria dobili više od njega.

"Širio je igru s lijeva na desno, odigrao je ulogu arhitekta na sredini terena. Bio je siguran u posjedu lopte. Sasvim dobro izdanje", piše Goal.com o Luki.

Igračem utakmice proglašen je Angel Di Maria koji je dobio četvorku.

"Bio je u sjajnoj formi i mnogo puta je testirao vratara gostiju Estebana. Zabio je lijep uvodni pogodak".

Atletico Madrid i Real vodeće su momčadi, imaju po 79 bodova, s tim da Simeoneova momčad ima utakmicu manje. Na drugom mjestu je Barcelona s bodom manje, a do kraja je ostalo pet kola.

>>Real s odličnim Modrićem razbio Almeriju i preskočio Barcu koja je šokantno izgubila!

Komentara 13

Avatar franioprvi
franioprvi
10:41 13.04.2014.

Modric je bolji , a i Real, jer je konacno netko naredio Pepeu ( a nadam se i Ramosu koji sinoc nije igrao ) da mu mora predati loptu umjesto da je nabija u protivnicki 16-erac kao sto to radi vec 2 godine.

SO
Somelier
09:53 13.04.2014.

Nije mi jasno da kraj tolikih "arhitekata" mi ne možemo niti jednu reprezentaciju pošteno pobijediti a i Islanda smo jedva dobili.

Avatar insideout
insideout
13:22 13.04.2014.

pa sad da je bio naj bolji. mozda je bio naj boljih od naj gorih. BALE je bio naj bolji . modrica ni jedne novine po svijetu nisu spomenule a kamo li da su ga proglasili naj boljim ko vecernji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije