Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR SVJETOVA

Mandžukić donio Atleticu Superkup, pregrubi Modrić dobio crveni karton!

Atletico Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
23.08.2014.
u 00:15

U drugoj minuti je naš reprezentativac zabio u debiju na Atleticovom travnjaku i 1:0 je ostalo do kraja jako zanimljive utakmice.

Kakav je samo debi pred Atleticovim navijačima imao Mario Mandžukić. Naš je reprezentativac već osvojio prvi trofej u svom novom klubu. A ono što je još važnije Mandžukić je bio čovjek odluke u pobjedi Atletico Madrida nad ljutim gradskim rivalom Realom.

Mandžo je postigao pogodak za 1:0 pobjedu i to već u drugoj minuti, što je bilo dovoljno za trofej jer prvi susret završio je 1:1. Griezmann, također igrač koji je u Atletico došao u ovom prijelaznom roku glavom mu je loptu gurnuo u prostor.

Mandžo je iskoristio to što su Realovi stoperi stajali preširoko, i pospremio loptu za pobjedu svoje momčadi. Igrao je naš reprezentativac 84 minute susreta, nakon čega je ispraćen ovacijama Vicente Calderona. Jasno je kako će Mandžo ove sezone biti udarna igla svoje nove momčadi. Nije ni čudo što je na Mandžinom dolasku u Atletico ponajviše inzistirao Diego Simeone. Atleticov trener sinoć nije mogao suspregnuti temperament, pa je tako u 26. minuti isključen nakon što je po glavi ‘klepnuo’ pomićnog suca.

Real je prvo poluvrijeme bio dominantnija momčad, najviše je prijetio James Rodriguez s nekoliko udaraca. No, Realov pritisak nije urodio plodom. A u nastavku kao da je na travnjak ušla potpuno nova momčad Atletica, onakvu kavu smo gledali veći dio prošle sezone. Preuzeo je Atletico igru i inicijativu, stalno prijetio, no rezultat se nije mijenjao. Luka Modrić bio je solidan, no u prvoj minuti sudačke nadoknade isključen je zbog drugog žutog kartona.

ATLETICO - REAL 1:0 (Mandžukić 2')

REAL MADRID: Casillas; Carvajal, Ramos, Varane, Coentrao (od 70. Marcelo); Xabi Alonso, Modrić, James (od 65. Isco), Bale, Kroos (od 46. Ronaldo), Benzema. Trener: Carlo Ancelotti.

ATLETICO: Moya; Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira; Tiago, Gabi; Koke, Raul Garcia (od 90. Niguez), Griezmann (od 73. Jimenez), Mandžukić (od 85. Rodriguez). Trener: Diego Simeone.

>> Di Maria ne igra protiv Atletica, Ancelotti ga više ne tretira kao igrača Reala!

>> Pogledajte golčinu Luke Modrića na treningu Reala

>> Atletico i Real remizirali! Modrić pokazao da je konstanta, Mandžo se još traži

Komentara 20

Avatar x-y
x-y
22:35 22.08.2014.

Mandzo je daleko najbolji svjetski napadac!! Tocka!!!!

MI
mirsaanjac
01:02 23.08.2014.

pregrubi Modrić dobio crveni karton! >>>>>>>>>>> A gdje mu je bila ta ostrina na SP ?

PR
provokatorica
22:43 22.08.2014.

Ovih 13 minuta je puno bolje nego prošlotjednih 90 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije