Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do 2020. godine

Modrić dobio konkurenciju: Toni Kroos potpisao za Real

Toni Kroos
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.07.2014.
u 11:35

Odigrao je 205 utakmica u bavarskom divu te postigao 24 pogotka uz 49 asistencija.

Veznjak Toni Kroos (24) napustio je Bayern i prešao u redove madridskog Reala za, kako se pretpostavlja, 25 milijuna eura.

S Madriđanima je potpisao šestogodišnji ugovor, potvrđeno je iz oba kluba.

Španjolski mediji vide ga idealnim rješenjem za vezni red Reala u kojem će društvo praviti Luki Modriću i Xabiju Alonsu dok se nagađa kako će Sami Khedira napustiti Madrid.

 

- Zahvaljujemo Toniju na vremenu provedenom u Münchenu jer s njim smo ostvarili velike uspjehe. Želimo njemu i njegovoj obitelji sve najbolje u Madridu – rekao je Karl-Heinz Rummenigge, Bayernov izvršni predsjednik.

 

Za Bayern je debitirao 26. rujna 2007. u visokoj pobjedi (5:0) protiv Energie Cottbusa. Odmah se istaknuo dvijema asistencijama Kloseu u samo 18 minuta igre.

Neko vrijeme proveo je i na posudbi u Bayer Leverkusenu odigravši 40-ak utakmica za Apotekare. S Bayernom je osvojio sve što se osvojiti moglo, od Bundeslige, Lige prvaka, Svjetskog klupskog prvenstva do njemačkog kupa i Liga kupa. Odigrao je 205 utakmica u bavarskom divu te postigao 24 pogotka uz 49 asistencija. Na netom završenom SP-u osvojio je i naslov svjetskog prvaka s reprezentacijom Njemačke.

>>Toni Kroos objavio: Odlazim u Real Madrid

Komentara 11

JU
juroqueteamo2
23:34 17.07.2014.

Da je u Njemackoj reprezentaciji vladao nered kao u Brazilu i da su u njoj igrale babe tracere Eduardo i Vukjevic, Njemacka ne bi dosla do ovog rezultata. Red i rad su put k uspjehu, tracanje je put brazilaca i rusa - ne Hrvata.

MA
majstor
13:32 17.07.2014.

nije dobio konkurenciju, nego pravog partnera poslije Alonsa i Illare koji nisu na tom nivou.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:02 17.07.2014.

Na sredini ce biti zestoka konkurencija. Mislim da bi pored Khedire i Illara (iako Spanjolac) mogao biti prodan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije