Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak na pripreme

Milevski je nova Hajdukova "desetka", Balić mu dao dres!

Artem Milevskij
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
19.01.2015.
u 09:25

Volio bih da nosiš ovaj dres – kažu da se Balić obratio Milevskom

Artem Milevski i Andrija Balić zamijenili su dresove, tako da će ubuduće ukrajinski internacionalac nositi Hajdukov broj 10, a velika nada bijelih igrat će s brojem 99. Ne događa se to svaki dan, a zanimljivo je kako je baš Balić izrazio želju da bijelu desetku uzme Milevski.

– Volio bih da nosiš ovaj dres – kažu da se Balić obratio Milevskom.

Kod velikog ljubimca Hajdukovih navijača nije bilo dvojbi, prigrlio je broj pod kojim je igrao za najvećih dana svoje karijere. Milevski je dres s brojem deset nosio igrajući za kijevski Dinamo i reprezentaciju Ukrajine u koju se želi vratiti. Pripreme u Rovinju na koje je Hajduk otputovao bit će od velike važnosti baš za Milevskog, koji je u kolovozu stigao potpuno nepripremljen. Dočekan je sa sumnjama, bilo je puno onih koji su njegov boravak u Hajduku okarakterizirali kao liječenje od alkoholizma.

– Taj će biti ovdje dok traje ljeto, a onda će tražiti novu destinaciju – uvjeravali su nas oni što uvijek sve znaju.

Pet mjeseci kasnije Milevski je najveća uzdanica Hajduka, toliko je obožavan su su pristaše bijelih na predsjedničkim izborima na glasačke listiće dopisivali broj 99 i prezime Milevski.

Poruka "Arteme, povedi nas" postala je svojevrsni simbol, vrsni nogometaš s nekoliko poteza "kupio" je naklonost navijača. A u proljetnom dijelu sezone trebao bi se pokazati u pravom svjetlu. S desetkom na leđima. Uvijek je taj broj bio simbolom velikana, u Hajduku se u jednoj sezoni dogodilo da taj dres nema tko odjenuti. Posljednje dvije prave desetke bijelih bili su Niko Kranjčar i Senijad Ibričić, evo sada i Milevskog. 

A nadareni, 17-godišnji Balić, koji po svim karakteristikama zaslužuje desetku, malo će pričekati. Dogovor je da Milevski, kada bude odlazio, baš Balića proglasi svojim nasljednikom i vrati mu dres s brojem 10.

Komentara 1

MA
manuutd
09:46 19.01.2015.

ha ha kluba i organizacije:))pijani ukrajinac 10...ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije