Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobivaju prijetnje

Messijevu obožavatelju nakon kontakta s idolom život se promijenio, ali nagore!

Messijev dres
Foto: Screenshot
03.05.2016.
u 13:28

Fotografije dječaka u dresu, koji je za njega izradio njegov stariji brat, proširile su se internetom, a nakon što su izazvale empatiju kod ostatka svijeta, došle su i do najboljeg nogometaša

Obitelj trenutačno najpoznatijeg obožavatelja Lionela Messija, koji je svojim improviziranim dresom od plastične vrećice dirnuo svijet, morala je otići iz Afganistana. Obitelj se preselila u Pakistan zbog konstantnih telefonskih prijetnji i straha od otimanja dječaka nakon što je iz nogometnog saveza Afganistana potvrđeno da će se organizirati upoznavanje Messija i dječaka. Dječakov otac život u Afganistanu opisao je kao "bijedan" i "opasan", a nadaju se da će u Pakistanu živjeti bolje. 

Fotografije dječaka u dresu, koji je za njega izradio njegov stariji brat, proširile su se internetom, a nakon što su izazvale empatiju kod ostatka svijeta, došle su i do najboljeg nogometaša. Dječak je nedugo nakon toga dobio potpisan dres Barcelonine zvijezde, ali upoznavanje još nije moguće. Otac dječaka ipak se nada kako će do tog susreta jednom doći.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:16 03.05.2016.

Opet sve zbog odredene "religije".

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
14:26 03.05.2016.

Za zaostajanje tih ljudi od indije do turske je kriva ta njihova zatucana vjera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije