Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebu odgođena suspenzija

Medić: Otići ću 
iz nogometa izgubim li sa 0:3 od Ćire Blaževića

Medić Ćiro
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
24.10.2014.
u 16:15

Suspenzija kluba zbog duga od 600 tisuća eura Ivanu Krstanoviću igraču odgođena je do 7. studenog

Nogometaši Zagreba moći će danas igrati prvenstvenu utakmicu protiv Zadra (18 sati). Naime, Disciplinska komisija HNS-a uvažila je dogovor između kluba i igrača Ivana Krstanovića s obzirom na to da je NK Zagreb već počeo isplaćivati dug. Zagreb tako automatski smije igrati i utakmicu 14. kola HNL-a protiv Osijeka, koja je na rasporedu 2. studenog. Suspenzija je odgođena do 7. studenog, dva dana prije utakmice protiv Dinama.

Ni baba gatara ne zna...

Podsjetimo, sadašnji napadač Rijeke tužio je svoj bivši klub zbog dugovanja od oko 600.000 eura od transfera u Dinamo iz 2011. godine.

– Što se tiče Krstanovića, to je sve u redu. Ne znam zašto medije stalno zanima taj slučaj kada slučaja nema. Tako su me novinari dvije godine stalno ispitivali za Banovića, a na kraju je sve ispalo po dogovoru – istaknuo je Dražen Medić, trener Zagreba.

U goste mu danas dolazi Miroslav Ćiro Blažević, trener koji je u nekoliko navrata sjedio na klupi Zagreba.

– Ćiro je kao trener obilježio moju mladost. Jako ga cijenim, za mene je njegov dolazak emotivan, ali moram te emocije pustiti sa strane i koncentrirati se na utakmicu. Nakon gubitka bodova od Lokomotive nemamo pravo na kiks. Kakav će biti rezultat? Morao bih otići do babe gatare pa mi možda ona kaže – rekao je Medić.

Jednom ste prilikom rekli, ako izgubite od Ćire sa 0:3, da ćete otići iz nogometa.

– I dalje stojim iza tih riječi – istaknuo je Medić.

Blažević jako dobro poznaje situaciju u Zagrebu. Nije li to potencijalna prednost?

Što vrijede analize

– Pa što to znači, mi smo, primjerice, analizirali Lokomotivu do najsitnijih detalja. I pokazalo se da su sve te analize bile točne. Ali dogodi se deset minuta sivila i mi primimo pogotke i sve analize padnu u vodu – rekao je Medić.

U Zadru je bilo 2:2.

– Do boda smo došli upornošću. I danas moramo biti uporni – zaključio je Medić.

>> Pomorac izbačen iz druge lige, a Zagreb i dalje ovisi o Krstanovićevoj milosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije