Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE TRENERA

Mazzarri: Kovačić novi Iniesta? Nadamo se da jest

Mateo Kovačić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.09.2014.
u 20:50

- Mateo raste zbog našega stručnog stožera koji puno radi s njim. Puno se bolje snalazi na travnjaku, ima manje krivih dodavanja i njegove kretnje bez lopte su bolje. Vrlo je talentiran igrač s nevjerojatnim prostorom za napredak - odgovorio je Mazzarri.

Trener Intera Walter Mazzarri odgovarao je pitanja navijača preko Twittera, a jedno od njih je bilo je li Mateo Kovačić njihov Andres Iniesta.

- Nadamo se da jest. Kovačić je u nekim stvarima sličan Iniesti, ali nemojmo stavljati pritisak na njega. Mateo raste zbog našega stručnog stožera koji puno radi s njim. Puno se bolje snalazi na travnjaku, ima manje krivih dodavanja i njegove kretnje bez lopte su bolje. Vrlo je talentiran igrač s nevjerojatnim prostorom za napredak - odgovorio je Mazzarri.

Kovačić ove sezone igra sjajno. Za Inter je u prvenstvu i Europskoj ligi odigrao pet utakmica i zabio isto toliko golova.

>> Mateo Kovačić u maniri najvećih velikana zabio pogodak

Komentara 4

Avatar jebb
jebb
21:27 23.09.2014.

Jos ce ispasti da je ovaj Mazzari napravio igraca od Kovacica! Da Kovacic nije bio vrlo dobar igrac vec u Dinamu, Inter ne bi platio tolike milijune za njega. A za to sto Kovacic vec sada nije svjetska klasa najvise "zasluga" ima upravo ovaj "veliki" trener Mazzari.

JA
JackRussell
01:07 24.09.2014.

Mislim da mnogi ovdje još nisu niti svjesni kakvu klasu imamo u Kovačiću. Gledao sam podosta njegovih utakmica u prvoj sezoni u Interu i sada u novoj sezoni, njegove kretnje, dribling, golovi kakve zabija, on će u narednih četiri, pet godina kad se zaokruži kao igrač biti među pet najboljih svjetskih igrača. Čisto sumnjam da će duže od toga ostati u Interu, samo nebo je granica za njega, Real, Barcelona, Bayern, Man Utd, Chelsea, Man City....za pet godina ti će klubovi nuditi novce za njega da pamet stane. Uopće ne čudi što su ga ovog ljeta htjeli Barca i Real za 20-tak milijuna eura, znaju oni koliko će Kovačić vrijediti za nekoliko godina.

SA
SI aka SI
09:13 24.09.2014.

novi Garrincha i Iniesta je srećom vrlo realan mladić koji isto tako postavlja ciljeve pred sebe. Neosporan talent koji će za 2-3 godine kada se fizički i taktički usavrši (za što je Italija još uvijek idealna) postati top 5 vezni igrač i meta najjačih klubova. To što imamo tercet Modrić/Rakitić/Kovačić je velika vrijednost i bogatstvo, a prava je šteta što ih Kovač ne zna uklopiti i izvuči najbolje od njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije