Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski vratar

Matej Delač odlazi na posudbu kod Jarnija u Sarajevo

matej delač
Marko Lukunić/PIXSELL
23.01.2014.
u 15:59

- Chelsea je potvrdio sporazum o suradnji sa Sarajevom i ustupanju Mateja Delača. Detalji sporazuma su poslovna tajna

Matej Delač je krajem 2013. godine napustio Vojvodinu na kojoj je bio na posudbi i vratio se u Chelsea, a vrlo brzo pronašao je novi angažman.

Mladi hrvatski vratar i ovoga puta ide u susjednu državu, ali će otići u BiH i zaigrati za Sarajevo. Kako piše na stranici kluba, Delač će kod njih provesti 18 mjeseci.

- Chelsea je potvrdio sporazum o suradnji sa Sarajevom i ustupanju Mateja Delača. Detalji sporazuma su poslovna tajna, izjavio je sportski direktor Abdulah Ibraković.

Podsjetimo, Sarajevo vodi hrvatski stručnjak Robert Jarni, a nedavno je vlasnik postao malezijski milijarder Vincent Tan.

>>Tan: A zašto naš vratar nije zabio nijedan gol?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije