Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik Sarajeva

Tan: A zašto naš vratar nije zabio nijedan gol?!

Vincent Tan
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.12.2013.
u 18:22

Za vikend je Tan iz Cardiffove lože fućkao vlastitim igračima! Dečki su prosuli 2:0 vodstvo protiv Sunderlenda i na kraju izvukli bod

Tan je na Otoku ukrao šou. Nije baš ukrao Božić, ali je u najneizvjesnijem engleskom prvenstvu svih vremena, glavna zvijezda – Vincent Tan (61) vlasnik Cardiff Cityja. Riječ je o Malezijcu koji je promijenio klupske boje iz plavih u crvene, koji dovodi igrače bez dogovora s trenerom, ali i čovjeka koji je prošle sezone bio izrazito ljutit jer njegov vratar David Marshall – cijele sezone nije zabio nijedan gol!

– Tan je ljutit, želio je da mu objasnimo zašto, uz vratara, nijedan od stopera nije zabio gol! Njegovo nepoznavanje nogometa je katastrofalno – kažu izvori iz kluba.

Dakako, neučinkovitog vratara Marshalla želio je istog trena prodati. Inače, riječ je o novopečenom vlasniku NK Sarajeva, koji trenira naš slavni reprezentativac Robert Jarni, ali i čovjeku koji želi kupiti HNK Dubrovnik, kao filijalu za igrače iz zemlje Luke Modrića koji bi odlazili u Premiership. Za vikend je Tan iz Cardiffove lože fućkao vlastitim igračima! Dečki su prosuli 2:0 vodstvo protiv Sunderlenda i na kraju izvukli bod. Dakako, otpustio je menadžera Malkyja Mackayja (jer ga je “sramotio u javnosti”) te želi dovesti slavnog Olea Gunnara Solskjaera te mu “u džep” staviti 30 milijuna eura kako bi klub zadržao u prvoj ligi. Englezi pišu da je na čelnim pozicijama u klubu taj malezijski milijarder postavio prijatelje svoje djece.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:46 29.12.2013.

Ako Jarni ne zabije gol, mogao bi i on bez posla ostati.

Avatar fidelio
fidelio
19:17 29.12.2013.

Dokle god frajer plaća plaće ima pravo zahtijevati od igrača da rade kako je zamislio. Ovo nije demokracija, gospodo, nego truli kapitalizam. Lik si je kupio klub iz za...bancije, a vi ste trebali lovu. Čemu čudenje :)

GU
Gumba017
19:23 29.12.2013.

Nasa vlada zabija auto golove non-stop. Sigurno bi se svidjela ovom poslodavcu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije