Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA REPREZENTACIJA

Rog i Vlašić zbog trovanja hranom završili na hitnoj!

Marko Rog
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
08.09.2016.
u 22:49

Vlašić i Rog otrovali su se hranom i nakon povratka u Zagreb morali su u bolnicu. No, nisu ostali u bolnici, pregledani su i pušteni kući

Realnost za mlade reprezentativce Marka Roga i Nikolu Vlašića nakon povratka iz Gruzije bio je odlazak na hitnu pomoć. Naime, Vlašić i Rog otrovali su se hranom i nakon povratka u Zagreb morali su u bolnicu. No, nisu ostali u bolnici, pregledani su i pušteni kući. S time da je Vlašić nakon noći provedene u Zagrebu krenuo u Split, ali je toliko iscrpljen da ga Pušnik neće koristiti u utakmici s Interom.

Drugi Hajdukov reprezentativac Fran Tudor bolje je prošao, nije imao tegoba, valjda nije jeo isto što i Vlašić i Rog. U HNS-u nisu znali ništa o trovanju. 

>> Marko Rog u tri godine od 3. HNL do Serie A: Umoran sam, a još nisam odradio ni jedan trening!

Komentara 1

TH
than
00:11 09.09.2016.

Zanimljivo kako su oni mogli na hitnu, dok obican covjek kada se otruje hranom, kazu cekaj dan, dva i vidi. Bolnica je misaona imenica. Valjda zato sto smo svi jednaki, neki su jednakiji. A pitanje je sto su jeli, jerr da je nesto zesce cijela reprezentacija bi imala zelucane probleme. Decki su ocito malo svrljali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije