Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK UTAKMICE

Marin Leovac: U Tiraspolu želimo nastaviti naš velik niz pobjeda

Marin Leovac
Marko Prpić/Pixell
21.08.2014.
u 23:31

- Idemo u Tiraspol s dobrim rezultatom, ali neće nam biti lako. No optimisti smo jer imamo velik niz pobjeda i to želimo nastaviti - rekao je Leovac.

Prepuna Kantrida pjesmom je ispratila svoje nogometne junake nakon pobjede od 1:0 protiv Sheriffa u playoffu Europske lige, a slavit će se sigurno do dugo noć. Ali, ništa još nije gotovo, treba odigrati uzvrat za tjedan dana i Tiraspolu!

- Publika je bila fenomenalna - započeo je oduševljeno rezimirati utakmicu Andrej Kramarić i nastavio:

- Ostvarili smo vrijednu pobjedu i ona će nam mnogo značiti, ali ništa nije gotovo. Moramo biti strpljivi jer neće biti jednostavno, Sheriff igra disciplinirano i nije bilo lako probiti njihov bunker. Nadam se da ćemo u gostima odigrati dobru utakmicu i ići dalje.

Susret je komentirao i junak Marin Leovac, koji je u 85. minuti slomio otpor Sheriffa.

- Njihov bunker bilo je teško probiti, a uz to su jako opasni iz kontri jer imaju brze igrače. Glavno da smo bili strpljivi, kako nam je trener i rekao da budemo. Isplatilo se na kraju - kazao je Leovac i najavio uzvrat:

- Idemo u Tiraspol s dobrim rezultatom, ali neće nam biti lako. No optimisti smo jer imamo velik niz pobjeda i to želimo nastaviti.

>> Leovac zabio za 16. uzastopnu pobjedu Rijeke

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
09:59 22.08.2014.

Ako bude Rijeka igrala ovako slabo kao sinoć loše joj se piše. Rijeka je pokazala da može puno bolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije