Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN ČILIĆ

Moram biti spreman na dugo čekanje prilike za break

Marin Čilić
REUTERS/Toby Melville
03.07.2015.
u 09:38

' Osjećao sam se dobro nakon meča pa vjerujem da neće biti problema. U tom meču neće biti dugih izmjena, već će to uglavnom biti reakcije na servis i retern.'

Marin Čilić vrlo dobro poznaje svog sljedećeg suparnika Johna Isnera jer ga je pobijedio u četiri prethodna međusobna ogleda pri čemu su igrali šest tie-breakova. Posljednji put lani u Delray Beachu.

– Nadam se da to neće biti dug triler. Znam kakav će biti meč. Moram biti svjež u glavi, psihički pripremljen na dugo čekanje za priliku za oduzimanje servisa.

Koliko je Marina istrošio njegov petosetni triler protiv Litavca Berankisa?

– Osjećao sam se dobro nakon meča pa vjerujem da neće biti problema. U tom meču neće biti dugih izmjena, već će to uglavnom biti reakcije na servis i retern. Najbitnije je da budem svjež u glavi, baš kao što sam i protiv Berankisa bio stalno psihički u meču – kazao je Čilić uoči današnjeg meča s opasnim serverom.

>> Ponovo me muče grčevi, moram to riješiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije