Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazov

Marc Wilmots novi izbornik Obale Bjelokosti

'Belgium Manager Marc Wilmots celebrates with scorer of their second goal Jan Vertonghen after their 2-0 win over Wales during the 2014 Fifa World Cup Qualifying match at the Cardiff City Stadium, Car
'Nick Potts/Press Association/PIXSELL'
21.03.2017.
u 18:15

"Angažirali smo vrhunskog stručnjaka, usprkos našim skromnim financijskim mogućnostima," poručili su iz Abidjana.

Belgijski nogometni stručnjak Marc Wilmots (48) izabran je za novog izbornika nogometne reprezentacije Obale Bjelokosti.

Wilmots će na klupi 'Slonova' naslijediti Francuza Michela Dussuyera koji je dobio otkaz nakon neuspjeha na ovogodišnjem afričkom Kupu nacija na kojem je Obala Bjelokosti ispala već u skupini.

Wilmots je od 2012. do 2016. vodio Belgiju, a reprezentaciju je napustio nakon eliminacije u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Francuskoj. 

"Angažirali smo vrhunskog stručnjaka, usprkos našim skromnim financijskim mogućnostima," poručili su iz Abidjana.

Bivši veznjak Schalkea, Bordeauxa i Standarda potpisao je ugovor na dvije godine uz mogućnost nastavka suradnje na još dvije godine.

>>Panika u Madridu: Luka Modrić više ne igra kao prije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije