Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
španjolac ga nije volio

Mandžukić ponovno zahvalio Bayernu i navijačima, no ne i Guardioli

Pep Guardiola i Mario Mandžukić
DPA/Pixsell
21.07.2014.
u 14:45

Veliko i iskreno hvala i bivšem treneru Juppu Heynckesu, s kojim sam proslavio najveće uspjehe, napisao je Mandžo.

Mario Mandžukić proveo je dvije godine u Bayernu obilježivši to razdoblje brojnim uspjesima. Osvojio je s Bavarcima, između ostalog, dvaput Bundesligu te postao europskim prvakom.

A iako se već u novom klubu, Atletico Madridu, priprema za nadolazeću sezonu još jednom se putem Instagrama zahvalio za potporu koju je imao u Bayernu.

- Želim još jednom zahvaliti svojim bivšim suigračima i Bayernu na povjerenju i potpori. Posebno se zahvaljujem navijačima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. Uvijek sam dres Bayerna nosio s ponosom. Veliko i iskreno hvala i bivšem treneru Juppu Heynckesu, s kojim sam proslavio najveće uspjehe. Rastanci bole, ali lijepe uspomene ostaju zauvijek. Želim svima u klubu sve najbolje i puno uspjeha u budućnosti. Hvala vam - poručio je Mandžo izostavivši aktualnog trenera Josepha Guardiolu što dovoljno govori u kakvim odnosima su se razišli.

>>Simeone ne vodi Mandžukića na turneju 'preko bare'

>>Mandžukić dobio čast da reže odojka na tradicionalnoj večeri Atletica

Komentara 5

NL
nenad.levar
18:44 21.07.2014.

gvardiola je iskompleksirani patulkjak kojic e ubrzo dobiti nogu

MI
mirko0410
22:46 21.07.2014.

Bayern je jedini klub koji je sa vrha sišao sam, nitko ih nije pobijedio tj. uz pomoć tika-taka Pepa, ali proći će i njegove tri godine u Bayernu, neće ni on zauvijek.

JU
juroqueteamo2
00:21 22.07.2014.

Mozda je to sve tako kako pisete, ali Mandzukic se treba ponasti s dostojanstvom. Jer sve ono sto kaze i pise je napisao i rekao sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije