Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE

Manchester United kupio Roja, Realu će dati ponudu za Alonsa?

Xabi Alonso
Foto: FOTO CHEMA REY/UESyndication/PIXSELL
1/2
21.08.2014.
u 12:03

Real je navodno nezadovoljan što je Xabi Alonso tijekom ljeta dosta smršavio

Manchester United navodno razmišlja da Realu da ponudu za Xabija Alonsa, prenosi Express. Prema pisanju tog lista, trener Uniteda Louis Van Gaal zainteresirao se za Realova 32-godišnjeg veznjaka nakon poraza od Swansea.

Već se pisalo kako je United vezni red htio popuniti Arturom Vidalom, a poznato je da je Van Gaal bacio oko na Romina veznjaka Kevina Strootmana. Međutim, dogovor s Vidalom je upitan, a Strootman bi u pravu formu trebao ući tek kasnije ove godine, pa su se u Unitedu dali u potragu za novim rješenjem.

Real je navodno nezadovoljan što je Xabi Alonso tijekom ljeta dosta smršavio. Odluče li ga se riješiti, veće su šanse da zadrže Samija Khediru, za kojega su zagrijani Arsenal i Chelsea, a čak je i počasni predsjednik Bayerna Franz Beckenbauer rekao da bi Khedira bio odličan za münchensku ekipu.

Manchester je u međuvremenu od lisabonskog Sportinga kupio Argentinca Marcosa Roja (24) za 16 milijuna funti.

- Premier liga najuzbudljivija je liga na svijetu, a imati priliku igrati u njoj za najveći klub na svijetu za mene je san - rekao je Rojo, koji je u Sporting stigao iz moskovskog Spartaka.

>> Van Gaal dovodi Di Mariju i svog miljenika u Manchester United

>> Sao Paulo potvrdio: Douglas je novi igrač Barcelone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije