Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRADILI TRENING

Mamić: Protiv Žalgirisa ćemo igrati s najjačim sastavom

Zoran Mamić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
21.07.2014.
u 20:16

- Očekujemo ozbiljnu i tešku utakmicu. Igramo protiv momčadi koja zaslužuje poštovanje i to na terenu na koji nismo naučeni tako da ćemo nastupiti u najboljem mogućem sastavu - rekao je Mamić.

Dinamo je u glavnom gradu Litve odradio trening uoči sutrašnje utakmice sa Žalgirisom u 2. pretkolu Lige prvaka. Modri brane 2:0 iz prve utakmice, no trener Zoran Mamić je oprezan.

– Očekujemo ozbiljnu i tešku utakmicu. Igramo protiv momčadi koja zaslužuje poštovanje i to na terenu na koji nismo naučeni tako da ćemo nastupiti u najboljem mogućem sastavu. Od prve minute ćemo željeti nametnuti naš stil igre kako bismo i sutra pokazali da smo bolja momčad od Žalgirisa – rekao je Mamić, prenosi službena stranica Dinama.

 U Vilniusu će se igrati na umjetnoj travi.

– Da, igrali smo u Helsinkiju i Salzburgu... Drukčije je nego prirodna trava, ali u nedjelju smo trenirali na takvoj podlozi u Zagrebu, danas ponovno u Vilniusu i vjerujem kako to neće biti problem. Nije uobičajeno, ali pokušat ćemo se što prije prilagoditi.

U Dinamu još ne razmišljaju o Aalborgu koji ih čeka ako preskoče Žalgiris.

- Prvo moramo odraditi ovu utakmicu na najbolji mogući način, a onda ćemo razmišljati o eventualnom sljedećem protivniku. Isključivo smo koncentrirani na Žalgiris i samo o tome razmišljamo - rekao je Mamić, dok je Paulo Machado dodao:

– Dobili smo prvu utakmicu i imamo dobar rezultat, ali Žalgiris je jako dobra momčad i moramo biti maksimalno ozbiljni. Želimo proći dalje, sigurni smo kako za to imamo kvalitetu i cilj je to pokazati na terenu.

>> Presušili talenti? Hrvatska je prodala najmanje igrača u posljednjih 10 godina

Komentara 6

MT
mladen.turcic
08:59 22.07.2014.

na zalost dinamo moze opstat jedino od prodaje talenata,a i takvo je vrijeme da novac diktira sve,kakva nam je liga jos smo i dobri u europi

NE
neki
09:47 22.07.2014.

Dinamo, da ima sposobno vodstvo, bi prodavao talente, ali s 21-22 godine kako su otišli i Eduardo, Mandžukić, Modrić. Do tada su mogli nešto i napraviti u Europi. Nažalost, nesposobnjakovići su dovođenjem raznih Callela, Papadopulosa, i ostalih 50-60 promašaja počeli prodavati i djecu, a puno bolje domaće igrače zamjenivati strancima koji su proglašeni neperspektivnim u svojim sredinama.

NE
neki
06:56 22.07.2014.

Najjači sastav ste rasprodali ili rastjerali, jer bi sada u momčadi igrali Jedvaj, Vrsaljko, Halilović, Tomečak, Kramarić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije