Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pobjede!?

Mamić ljutit: Strašno sam razočaran, igrali smo kao seljačka radna zadruga!

Dinamo - Lokomotiva
Igor Kralj/PIXSELL
17.04.2015.
u 21:13

Razmišljam i o velikoj novčanoj kazni za momčad – rekao je nakon utakmice Mamić.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je ljutit kao rijetko kada iako je njegova momčad savladala Lokomotivu u Kranjčevićevoj (2:1).

- Ne znam otkuda krenuti. Strašno sam ljut i razočaran; ne pamtim kada sam se ovako osjećao, a razlog je zadnjih 20 minuta. 70 minuta smo igrali solidno, čak i bolje nego što sam očekivao s obzirom na to kako je zatvoreno i kompaktno igrala Lokomotiva, a mi smo stvorili enorman broj prilika koje nismo iskoristili. Naravno, zbog toga mi je žao, ali me promašaji nisu toliko ljutili kao zadnjih 20 minuta gdje nismo igrali kao Dinamo nego kao "seljačka radna zadruga"; bez da ikoga uvrijedim. Iskreno, razmišljam i o velikoj novčanoj kazni za momčad – rekao je nakon utakmice Mamić pa nastavio:

- Kratko sam se obratio igračima nakon utakmice, a imat ću vremena i sutra, ali ovo je nedopustivo. Ne meni kao treneru nego nikome... Takvo ponašanje, indolencija, zabava, egoističnost gdje svatko vodi svoju politiku. Ne znam kako dođe do takvog "klika" i raspada sistema nakon solidnih 70 minuta. Naravno, nije istina da je Lokomotiva imala dobrih 20 minuta samo jer smo mi bili loši nego jer imaju kvalitetu. U svakom slučaju, možda bolje da se to dogodilo danas nego u srijedu iako ne želim da se ikada više to dogodi – kaže trener i od pozitivnih stvari ističe gol i asistenciju Soudanija:

- Veseli njegov povratak, znamo o kakvom se igraču radi koji dugo nije uopće bio u treningu. Zbog toga ga doziramo i pokušavamo iskoristiti koliko možemo, a vjerujem da će iz utakmice u utakmicu rasti.

Sljedeća utakmica je uzvrat polufinala Kupa protiv Rijeke.

- Kako mobilizirati momčad? Ako ih polufinale Kupa na punoj Kantridi u sjajnoj atmosferi ne motivira onda neka se ostave nogometa. Suvišno je uopće pričati o motivaciji uoči polufinala Kupa i tako važne utakmice koja je veselje za svakog sportaša – zaključio je trener.

Objasnio je i izmjenu Ćorića nakon 45 minuta.

- Dobio je udarac u živac u kvadriceps i nije mogao nastaviti utakmicu.

Mamić je postigao i rekord, dostigao je Ćiru Blaževića i Branka Ivankovića.

- Stvarno mi večeras nije do rekorda... Bez riječi sam i užasno razočaran, ljut i jadan. Nemam riječi – rekao je trener na činjenicu što je svoj niz bez poraza povećao na 34 utakmice i tako se izjednačio s najboljima.

>>Dinamova 16. pobjeda nad Lokosima: Mamić se izjednačio s Ćirom i Profesorom

Komentara 8

JA
jadre
10:15 18.04.2015.

....trener seljak..... ....gazda Seljačina..... ....jedino....ime...Građansko.....

DU
Deleted user
22:24 17.04.2015.

pitanje za trenera: tko je kriv ako momcad zadnjih 20 tak minuta neizgleda kao ozbiljna momcad? najbolje da kazni sebe prvog , igraci rade kako su uvhezbali na treningu, a mozda nisu uvjezbani :) opet trenerove zasluge... nije dovoljno obicici kosulju i vestu pa da si u guardiola rangu...

MI
Mingan
01:59 18.04.2015.

U seljačkoj zadrugi se krvavo radi i privređuje. Zna se što i kako! Dečki u biti još i dobro izgledaju s obzirom da im je trener netko tko je svojedobno izjavio da ga trenerski posao ne zanima. Sebe kazni stručnjaku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije