Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktualne teme

Mamić gost u emisiji Sport nedjeljom na Z1 televiziji

Zoran Mamić
20.12.2014.
u 21:35

Ocijenit će koliko je sezona zasad bila uspješna i otkriti koliko će Dinamova momčad u nastavku sezone izgledati drugačije.

Zoran Mamić sutra će (13.30 sati) biti glavni gost emisije Sport nedjeljom urednika i voditelja Ante Breke na Z1 televiziji. Dinamov trener će, između ostaloga, pričati o aktualnoj sezoni. Ocijenit će koliko je ona zasad bila uspješna i otkriti koliko će Dinamova momčad u nastavku sezone izgledati drugačije.

Trener Dinama također će pričati i o vrućim temama oko HNS-a i Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 3

DI
dinamojavolim1
13:29 21.12.2014.

jel hajduk odobrio to gostovanje u emisiji??

MA
mamarti
09:13 21.12.2014.

Šta ima pametno zokica reći opet će pljuvati po Hajduku i pravdati promašenu sezonu kao trener dinama da nije brace nebo on mogao voditi niti dugo selo

RZ
Rocky.Zg
00:54 21.12.2014.

Neka objasni je li bacao cveće u Zemunu na kolonu tenkova koji su išli na Vukovar, ili je samo gledao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije