Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODŠTETA 1,8 MIL €

Machado prošao liječnički, čeka se samo potpis za Dinamo

Paulo Machado
Foto: PA/Pixsell
02.06.2014.
u 17:04

Machado dolazi iz Olympiacosa koji će na ime odštete dobiti oko 1,8 milijuna eura, a Portugalac će zarađivati oko 900.000 eura godišnje.

Paulo Machado (28) danas je u Zagrebu obavio liječničke preglede i prošao ih bez imalo problema te bi već sutra mogao staviti potpis na ugovor s Dinamom na tri godine.

Machado dolazi iz Olympiacosa koji će na ime odštete dobiti oko 1,8 milijuna eura, a Portugalac će zarađivati oko 900.000 eura godišnje. Dakle, cijeli posao plave će stajati oko 4,5 milijuna eura. Machado je igrao o Portu iz kojeg je za 3,2 milijuna eura prešao u Toulouse, a onda u Olympiacos za 2,7 milijuna eura.

Iako su u francuskim medijima tvrdili da je živio nesportski, takvih dokaza nema, a kolege iz Grčke tvrde da je riječ o izuzetno primjerenom sportašu koji nema nikakvih mrlja. Za grčki klub ove je sezone odigrao četiri utakmice u Ligi prvaka, 17 u prvenstvu i četiri u kupu.

Ovaj Portugalac već je nekoliko dana u Zagrebu, viđen je na ručku s cijelom svitom s kojom je došao u Hrvatsku – s ocem, bratom, osobom koja je zadužena za medije te s menadžerom Dankom Đikićem.

Đikić je već u Dinamo doveo odlične igrače, Tonela, Soudanija, Pinta..., i dosad su plavi s njim itekako dobro poslovali. I kod dolazaka i kod odlazaka igrača, pa nije nemoguće da Đikić i Dinamo i nakon Machada krenu u nove poslove. Prelazni rok tek je počeo, Dinamo već opako troši i pojačava se za Ligu prvaka.

>> Portugalac Machado korak do potpisa za Dinamo

Komentara 19

SA
samodinamo
17:23 02.06.2014.

u SN piše da je transfer vrijedan 1,2 milje ojra a ne 1,8 milja ojra. tko laže ovdje?

B2
bokida 2
20:36 02.06.2014.

Bez iskusnih stranaca nema ništa,

TT
trpimir.trpimir
20:28 02.06.2014.

Nadam se da će najava o tome kako Dinamo troši i pojačava se za Ligu prvaka, ostvariti. Ma koliko mi cijenili i voljeli mlade igrače, teško je za očekivati da oni mogu biti nositelji igre u tako prestižnom rangu natjecanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije