Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz svlačionice

Machado: Baš mi je dobro sjela, zar ne? Sretni smo, ali nema euforije

18.07.2014., Stadion Maksimir, Zagreb - 1. kolo MAXtv Prve lige, GNK Dinamo - NK Slaven Belupo. Paulo Machado. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
21.08.2014.
u 23:44

- Naravno da smo presretni! Nikoga nije lako dobiti 3:1 u gostima, posebno ne u ovako sjajnoj atmosferi i tako kvalitetnu momčad kao što je Petrolul

Ivo Pinto odigrao je odličnu utakmicu protiv Petrolula, probijao je po desnoj strani, asistirao je Čopu za pogodak, a izborio je i crveni karton i slobodan udarac iz kojeg je postignut pogodak. Imao je nakon susreta razloga za veselje.

- Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, pokazali da smo prava momčad i zasluženo dobili. Oni su bili bolji na početku drugog dijela, čekali smo svoju priliku i potom izvukli maksimum. Crveni karton? Mislim da je bio čist i ispravna odluka jer da sam prošao bi Duje i ja išli sami na golmana. Srećom, bila je to samo odgoda gola jer je Paulo majstorski pogodio, rekao je Pinto nakon utakmice za klupsku stranicu, a Duje Čop, dvostruki strijelac se nadovezao:

- Naravno da smo presretni! Nikoga nije lako dobiti 3:1 u gostima, posebno ne u ovako sjajnoj atmosferi i tako kvalitetnu momčad kao što je Petrolul. Moj golovi? Penal je "čist ko suza", a poslije smo čekali svoju priliku za koju smo znali da će doći i dobili utakmicu. Jako sam sretan zbog svojih golova, ali najvažnije su pobjede. Ipak, Petrolul je odlična momčad, čeka nas teška utakmica u Zagrebu i ništa nije gotovo.

Paulo Machado u igru je ušao u nastavku susreta, a u sudačkoj nadoknadi postigao je golčinu iz slobodnog udarca.

- Baš mi je sjela, zar ne? (smijeh, nap.a.) Jako smo sretni, ali nema euforije jer znamo da imamo još tešku utakmicu u Zagrebu. Petrolul je odlična momčad, pokazali su to i danas kada su na 1:1 imali nekoliko prilika, nisu iz zabili, a mi svoje jesmo. Tako je to u nogometu. Mislim da smo kao momčad odigrali jako zrelu utakmicu, bolji smo iz tjedna u tjedan i u Zagrebu idemo po novu pobjedu i Europsku ligu.

>>Čop i Machado utišali Rumunje, Dinamo na korak do Europske lige

>>'Ništa nije gotovo, a da mi imamo ovakvu atmosferu, stalno bismo igrali LP'

Komentara 2

HA
hammer
09:17 22.08.2014.

E DamirNeSada i ti si mrzitelj Dinama!!! Pa čini mi se da se nogomet ( ponekada ) oduvijek igrao na taj način između ostalih načina !!!!Uvijek se traži dlaka u jajetu u našoj Rvackoj, umjesto da se svi veselimo ( koje nas zanima nogač )uspjesima bilo koje domaće momčadi u Europi.

DU
Deleted user
08:05 22.08.2014.

>imali su nekoliko prilika, nisu iz zabili, a mi svoje jesmo I to je bit danasnjeg nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije