Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide Lovrenovim putem?

Lyon sprema pet milijuna eura za braniča Dinama!

Dinamo
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
25.04.2015.
u 14:35

Francuzi u članku podsjećaju da je Lyon već trgovao s Dinamom kada je kupio Dejana Lovrena, koji danas igra u Liverpoolu

Dinamo bi ovog ljeta mogao ostati bez još jednog igrača koji se razvio u njihovoj nogometnoj školi. Naime, prema pisanju francuskih medija, Lyon je iznimno zainteresiran za braniča hrvatskog prvaka Jozu Šimunovića.

Predsjednik 'lavova' Jean-Michel Aulas traži kvalitetna pojačanja za obranu s kojom bi nastupao u Ligi prvaka, a upravo Šimunovića vide kao jednog od potencijalnih kandidata. Oduševila ih je činjenica da već s 20 godina ima iskustvo igranja europskih utakmica i željeli bi ga dovesti u svoje redove. Navodno su se već i raspitivali o cijeni, a prema pisanju Le 10 Sporta, Dinamo bi za njega tražio između četiri i pet milijuna eura.

Francuzi u članku podsjećaju da je Lyon već trgovao s Dinamom kada je kupio Dejana Lovrena, koji danas igra u Liverpoolu.

U cijeloj priči važno je i to kako razmišljaju braća Mamić. Zdravko je najavio da ovog ljeta neće prodavati važne igrače, a zna se da je Dinamo posebno 'tanak' u obrani. No, kako je već praktički dogovoren transfer Gordona Schildenfelda, a priča se i o pregovorima s Emirom Spahićem, možda bi ih eventualna ponuda mogla 'izuti iz cipela'.

>>Mamić: Želim Schildenfelda i Spahića, ali je Šifo trenutačno realnija opcija

Komentara 11

BL
blokiran
16:31 25.04.2015.

i onda neka netko kaže da mamić nije najbolji menadžer. za ovog panja dobiti 5 miliona

Avatar cluesblues
cluesblues
21:15 25.04.2015.

ako im ponude tolku lovu za simunica, odmah ga prodat - definitivno (uz sigalija) najgori stoper lige i njveci kikser (ok moze mu se uzet u obzir da je mlad, ali ak dodju shifo i spahic obrana ce bit sasvim nekaj drugo…)

FI
fijaker
16:33 25.04.2015.

Gosp. Delač, može vas biti sram što se na ovakav način izrugujete iz igrača kojega sigurno nitko nije gurao u karijeri. Njegove igre rezultat su njegovog talenta i treniranja i samo zato igra tako maestralno dobro - Jedvaj mu nijeje ni do koljena. A osim toga netko bi mogao pomisliti da (s)vi radite iz vlastitog interesa, a sigurno ste častan novinar, na promociji igrača. To bi moglo rasrditi njegovog menađera, roditelje, rodbinu pa i odgovorne iz Kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije