Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan po statistikama

Luka Modrić ima najbolja duga proigravanja u cijeloj Ligi prvaka

Luka Modrić vs Lionel Messi
UESyndication/PIXSELL
09.04.2014.
u 18:37

Popularni portal WhoScored.com detaljno je analizirao učinke igrača u Ligi prvaka, a Luka odlično kotira. Po ukupnim ocjenama nalazi se na visokom 12. mjestu u cijeloj Ligi prvaka

Luka Modrić tek je ove sezone u Realu pokazao svu raskoš talenta i preuzeo sve konce igre u svoje ruke. Hrvatski reprezentativac prometnuo se u glavnog veznjaka madridske momčadi, a Carlo Ancelotti neizmjerno mu vjeruje.

Iako je Real jučer poražen od Borussije (0:2), Luka je bio jedan od rijetkih koji je zadovoljio. Da je Benzema u drugom poluvremenu bolje reagirao na njegovu fantastičnu dubinsku loptu, muke trenera, navijača i igrača Reala završile bi puno ranije.

A da ne ne radi o pohvalama bez podloge najviše govore statistički podaci. Popularni portal WhoScored.com detaljno je analizirao učinke igrača u Ligi prvaka, a Luka odlično kotira. Po ukupnim ocjenama nalazi se na visokom 12. mjestu u cijeloj Ligi prvaka, a bolji je od svih realovaca osim od Cristiana Ronalda.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

A ako se u obzir uzmu ubacivanja i duge lopte u prostor, Luka je najbolji u cijelom natjecanju.

"Nijedan igrač nema bolji postotak točnih ubacivanja i dugih proigravanja u Ligi prvaka ove sezone. U obzir su uzeta 163 igrača koji su barem 10 puta pokušali ubaciti loptu u kazneni prostor ili uputiti ju u prazan prostor. Modrićev postotak točnih ubacivanja / proigravanja iznosi 54.5", piše spomenuti portal.

>>Modrić: Ušli smo previše opušteno, nismo ništa naučili

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
07:58 10.04.2014.

najbolja duga proigravanja ili duga podrigivanja??

A4
alfa 4c
19:35 09.04.2014.

Da da!Na visokom dvanajstom mjestu!

UN
unbekant
19:46 09.04.2014.

bas sam nasmijo,pred veceru slatko,ovaj nas je "bolji"od Ronalda,Messija,Ibrahimovica……po VL statistici,behehehehheheheheeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije