Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL NA REAL

Lovren: Ne bojimo se Reala, ali moramo se popraviti

Dejan Lovren
PA/Pixsell
21.10.2014.
u 11:15

- Ne smijemo se koncentrirati samo na Ronalda jer tu puno igrača može zabiti. Moramo djelovati kao momčad. Poštujemo njihove igrače, ali mislim da ćete u srijedu gledati sasvim drugačiji Liverpool - rekao je Lovren.

Branič Liverpoola Dejan Lovren je poručio da će redsi morati popraviti igru ako žele ostvariti dobar rezultat protiv Real Madrida u Ligi prvaka (srijeda, 20:45).

- Moramo se popraviti i igrati timski. Protiv Reala moramo više trčati i biti kao jedan na terenu - rekao je Lovren i dodao:

- Bit će užitak igrati protiv Reala. Ne bojim se njihovih igrača, nitko u momčadi se ne boji. Ronaldo je strašan igrač. Mislim da je u osam utakmica zabio 15 golova. No, ne smijemo se koncentrirati samo na Ronalda jer tu puno igrača može zabiti. Moramo djelovati kao momčad. Poštujemo njihove igrače, ali mislim da ćete u srijedu gledati sasvim drugačiji Liverpool.

Osvrnuo se i na utakmicu s QPR-om koju je Liverpool dobio 3:2 u infarktnoj završnici.

- Prvi put u karijeri nisam bio sretan nakon što smo pobijedili jer nismo igrali dobro. Bio sam sretan kad je utakmica završila jer mislim da bi bilo 3:3 da se igralo još koju minutu.

>> Lovren je Lukina mušterija, izgubio je od njega i u tenisu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije