Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE MOURINHO:

Ljubav je pukla nakon što je Lampard odlučio otići u City

Frank Lampard
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.09.2014.
u 09:45

- Bojao sam se reakcija navijača nakon što sam zabio - rekao je Lampard.

Legendarni Frank Lampard opet je priča dana na Otoku! Sjajni 36-godišnji veznjak Manchester Cityja, ovoga je ljeta napustio Chelsea, a pogotkom u 85. minuti spasio je bod Cityju u domaćem okršaju protiv bivšega kluba. Lampard je u igru ušao u 78. minuti umjesto Kolarova, u tim je trenucima Chelsea vodio 1:0 (zabio je Schürle u u 71. minuti) i imao je igrača više. Isključen je bio Zabaleta u 66. minuti, zbog drugog žutog kartona – oba je zaradio nakon prekršaja na Diegu Costi. I samo sedam minuta nakon ulaska u igru, Lampard je dodavanje Milnera pretvorio u izjednačenje.

Lampard nije slavio pogodak, mirno je primao čestitke suigrača i gledao prema nebu... Na kraju utakmice dobio je ovacije navijača - Chelsea! Usput je učvrstio još jedan rekord – zabio je gol protiv čak 39 prvoligaških engleskih klubova.

Na Stamford Bridgeu Lampard je proveo 13 godina, za Chelsea je odigrao 648 utakmica i zabio 211 golova! Otišao je ovoga ljeta, potpisao je za New York City, a Manchester Cityju je posuđen do siječnja.

- Osjećaji su mi podijeljeni, sretan sam što sam igrao i zabio gol, a istodobno mi je drago što Chelsea nije poražen – govorio je Lampard i zahvalio navijačima Chelsea: - Skandirali su moje ime, pjevali su pjesme meni u čast i to nikad neću zaboraviti. Kad sam dolazio na stadion, pitao sam se kako će navijači Chelsea reagirati kad me vide u dresu suparničkog kluba, nije mi bilo svejedno. A sad sam iznimno sretan, završilo je na najljepši način. Hvala navijačima na svemu - govorio je emotivni Lampard.

Naravno da ni Jose Mourinho nije mogao izbjeći pitanja o Lampardu:

- Kad je Frank odlučio otići k našem velikom suparniku, onda je i ljubav pukla! Nema tu mjesta patetici, ma kakvo srce, to je profesionalizam. A odnos navijača prema njemu je očekivan, ovo je Engleska, ovo je Chelsea. Ovaj klub nikad ne zaboravlja one koji su obilježili povijest, to je kultura. I meni se slično dogodilo kad sam na Stamford Bridge došao kao trener Intera - govorio je Mourinho.

>> Lampard zabio 'svom' Chelseaju i donio bod Cityju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije