Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO

Mario Balotelli ide u Liverpool za 16 milijuna funti

Mario Balotelli
Foto: Accursio Lota/KIKA/PIXSELL
21.08.2014.
u 15:07

Balotelli se već oprostio od svojih milanskih suigrača i napustio centar Milanello

Liverpool je od Milana kupio Marija Balotellija za 16 milijuna funti, prenosi BBC Sport. Liverpool želi 24-godišnjim Talijanom pojačati svoj napad nakon što im je najbolji prošlosezonski strijelac Luis Suarez otišao u Barcelonu.

Podsjetimo, Balotelli je u Milan došao iz Manchester Cityja, kojemu je pomogao da 2012. osvoji prvi naslov prvaka nakon 1968. godine. U Manchesteru je bio miljenik navijača, ali se "proslavio" i incidentima izvan terena.

Balotelli se već oprostio od svojih milanskih suigrača i napustio centar Milanello u 13.30 sati po lokalnom vremenu, objavio je Milan na svojoj stranici.

Ranije ovog ljeta dosta se pisalo o navodnom Balotellijevom odlasku u Arsenal, no Arsene Wenger isključio je tu mogućnost nakon što je iz Barcelone za 35 milijuna funti doveo Alexisa Sancheza.

Liverpool je dosad doveo napadača Rickieja Lamberta iz Southamptona (cijena: 4 milijuna funti), no menadžer Brendan Rodgers rekao je kako misli da im treba još jedan napadač.

– To je nešto što ćemo razmotriti, ali će ovisiti o dostupnosti. Tražit ćemo do kraja sezone transfera – rekao je Rodgers.

>> City ponizio Milan, navijači uletjeli na teren zbog selfija s Balotellijem

>> Balotelli čitao Zlatanovu knjigu i glačao pa nabacio 'čagicu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije