Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN POSAO

Liverpool kupio Divocka Origija za deset milijuna funti

Divock Origi
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.07.2014.
u 19:13

- Za mene je Liverpool jedan od najboljih klubova na svijetu i uzbuđen sam što ću biti dio te obitelji - rekao je Origi.

Mladi belgijski napadač Divock Origi novo je pojačanje Liverpoola, a cijena transfera iznosila je deset milijuna funti.

Cifra nije visoka jer su Liverpool i Lille postigli dogovor da će Origi još jednu sezonu biti njihov član, ali na posudbi i Liverpool će podmiriti njegovu godišnju plaću.

- Za mene je Liverpool jedan od najboljih klubova na svijetu i uzbuđen sam što ću biti dio te obitelji - rekao je Origi.

>> Liverpool dovodi Markovića i Origija, želi i Sancheza

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar franioprvi
franioprvi
22:29 29.07.2014.

Divock ? Kao da je bik za rasplodnju... Lik je dosao niotkud , krenulo mu 10 minuta i od njega prave , ..Sukera. Budjenje ce biti bolno.

HA
harakiri
23:26 29.07.2014.

Konačno jedno pravo pojačanje za Liverpool. Duplo bolji igrač od precijenjenih Lamberta i Lallane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije