Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Arjen Robben se ozbiljno ozlijedio, ne igra protiv Dinama

Arjen Robben
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
04.09.2015.
u 23:55

Robben se ozlijedio u 31. minuti kvalifikacijske utakmice za Euro između Nizozemske i Islanda (0:1).

Nova sezona, novi problemi za Bayern i Pepa Guardiolu. Bayern je potvrdio da će Arjen Robben zbog biti četiri tjedna izvan terena.

Robben se ozlijedio u 31. minuti kvalifikacijske utakmice za Euro između Nizozemske i Islanda (0:1). Iako je Nizozemac mislio da će propustiti samo sljedeću utakmicu reprezentacije protiv Turske, ipak će biti odsutan duže s terena, pa će propustiti i utakmicu Lige prvaka protiv Dinama.

Bayern je potvrdio da će igrač zbog ozljede prepona pauzirati četiri tjedna, a osim Dinama koji 29. rujna gostuje u Njemačkoj propustiti će sigurno i utakmicu s Olympiakosom, te minimalno četiri kola Bundeslige (Augsburg, Darmstadt, Wolfsburg i Mainz).

Bayern na Robbena nije mogao računati ni krajem prošle sezone. Nizozemac se na travnjak, nakon četiri mjeseca pauze, vratio 1. kolovoza u utakmici Superkupa protiv Wolfsburga.

>> Mamić uoči Arsenala bez 11 reprezentativaca

Komentara 5

ZI
zico
00:15 05.09.2015.

yes. ...... 2-0 za dinamo

MU
munjaaa
08:29 05.09.2015.

Trebalo bi ih bar 15 falit da Dinamo izgubi samo 1:0 hehe

HA
hajduk1966
09:05 05.09.2015.

Roben ne bi niti igrao protiv Dinama,igrat ce vecinom rezerve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije