Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoćnik preuzeo momčad

Krznar mijenja Zokija: Pripremili smo se i na ovu varijantu. Antolić pozvao navijače na Hajduk

'11.07.2011., maksimirski stadion, Zagreb - Nogometasi GNK Dinamo odrzali su prvi trening na novoj travi i preuredjenom stadionu uoci utakmice Dinamo - Neftchi Baku. Damir Krznar.  Photo: Marko Lukuni
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
05.07.2015.
u 16:50

Cijeli stručni stožer kao i momčad čvrsto stoje iza Zdravka i Zorana Mamića, poručio je Krznar

Nakon što je Županijski sud izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću i treneru Zoranu Mamiću odredio istražni zatvor od po mjesec dana, obaveze u vođenju prve momčadi preuzeo je prvi pomoćnik i pomoćni trener Damir Krznar.

- Svima nam je žao što se ovo događa i prije svega bih htio reći da cijeli stručni stožer kao i momčad čvrsto stoje iza Zdravka i Zorana Mamića te smo uvjereni kako su nevini za sva djela koja im se stavljaju na teret – rekao je nekoliko sati uoči posljednje prijateljske utakmice u Sloveniji Krznar pa nastavio:

- Što se tiče samog rada, ovaj stožer na čelu sa Zoran je već dugo zajedno, odlično se poznajemo i sve će funkcionirati kao i do sada. Svi znamo što nam je posao, ovih par dana u Sloveniji smo razgovarali i pripremili se čak i za ovu varijantu tako da u ekipi nema panike niti nečega sličnog. Naravno, nama u stožeru i cijeloj momčad će na dnevnoj bazi jako nedostajati glavni trener, no vjerujem da ćemo upravo zbog njega, kao i Zdravka, nastaviti s dobrim igrama i tako im barem na taj način pobjedama malo olakšati cijelu situaciju. Ponavljam, nedostajat će nam i nadamo se da će što prije biti opet s nama, a dok ih nema mi ćemo raditi svoj posao kao i do sada.

Poruku u ime same momčadi hrvatskog prvaka prenio je kapetan Domagoj Antolić:

- Vjerujemo i sigurni smo da su obojica nevini, no naravno da nije ugodna situacija i nadamo se da će uskoro sve biti gotovo, a oni ponovno s nama. Ipak, trenutno je situacija da trener neće biti s ekipom na početku sezone kada nas čekaju važne utakmice u prvenstvu i Ligi prvaka, no nas par starijih igrača koji smo dulje tu ćemo s našim trenerima držati atmosferu u momčadi kako bismo ostvarili što bolje rezultate – kaže kapetan pa poziva navijače na stadion:

- Siguran sam da će ekipa u svakoj utakmici dati svoj maksimum, ali naravno da bi dečkima bilo puno lakše igrati kada bi publika bila iza nas; puno nam to znači. Zato u ime momčadi pozivam navijače da već od derbija s Hajdukom za tjedan dana, a onda i u europskim i ostalim utakmicama dođu na Maksimir. Ne možemo obećati rezultat jer je to u sportu nemoguće, ali trud koji ćemo uložiti nikada neće biti upitan, a uz pomoć tribina vjerujemo kako niti pobjede neće izostati – zaključio je Domagoj.

>>Zdravku i Zoranu Mamiću određen jednomjesečni pritvor, odbijena jamčevina od 20 milijuna kuna!

>>Modrić istražiteljima potvrdio da je novac išao braći Mamić?

>>Hrvatskom nogometu nije potrebna kozmetička promjena, već drastična, od dna do vrha

Komentara 26

RA
ravko1952
17:16 05.07.2015.

Navijača će biti na stadionu Dinama više nego ikada. Vjerojatno će doći i onih stotinjak koji su poslužili reoresivnom aparatu na svoju sramotu. Kako netko može zastupati ideje jednog jovanovića, jusipovića, stazića, ostoje itd._?

SV
svzabec
17:21 05.07.2015.

Dolazim na tekmu, dolje sdp i Milanovič!

SO
sonce
17:08 05.07.2015.

Velika galama, preterane laži istina će izaći na dan a neko će najebati. Doći će i hajduk na red. SDP se slabo reklamira. Hrvati će valjda otvoriti oći i reći STOP lažima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije