Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krešimir Antolić

Ljubo Pavasović mi je rekao: Bruno Marić ti neće živ izaći iz Splita

Bruno Marić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.09.2015.
u 08:41

– Ostajem kod izjave koju sam dao i policiji. Pavasović Visković rekao mi je: Bruno Marić ti večeras neće živ izaći iz Splita! To mogu potvrditi svjedoci iz VIP-lože i delegat – rekao je Krešimir Antolić.

Hajduk se nakon derbija s Dinamom oglasio i službenim priopćenjem.

"Bruno Marić svjesno je sudio derbi tako da je s očitom namjerom donosio odluke na štetu Hajduka. Marić je pijun i oličenje HNS-a. Također, nitko iz Hajduka nije prijetio smrću Bruni Mariću. Ljubo Pavasović Visković samo je predstavniku Dinama Krešimiru Antoliću rekao: 'Kako ćeš od ovih ljudi ovu vašu budalu odvesti živu odavde?' A Antolić je odmah pohitao na policiju i to prijavio", tvrde u Hajduku.

A Krešimir Antolić jučer nam je rekao:

– Ostajem kod izjave koju sam dao i policiji. Pavasović Visković rekao mi je: Bruno Marić ti večeras neće živ izaći iz Splita! – To mogu potvrditi svjedoci iz VIP lože i delegat.

>>Bruno Marić nas je namjerno oštetio! On je pijun vladajuće garniture, a HNL nije regularno natjecanje

>>Mateo Beusan presudio: Bruno Marić pogriješio je u oba navrata!

Komentara 28

CR
CRONER83
09:55 21.09.2015.

KOja komedija, nemam riječi. Dođe vam u goste Dinamo sa b sastavom a vi niste u stanju im zabit jedan gol u 90 minuta. I sad tu kukate oko jebenog jedanesterca. A što bi bilo da je ona lopata Henrikez ili kako se već zove zabio penal?? Onda istupite iz lige i problem riješen, Uvijek netko spletkari protiv Hajduka, uvijek sudac krade.....halo ekipa, nemrete gol zabit....

VE
Velikogoričan56
08:59 21.09.2015.

Ma daj, gdje bi Pavasović takvo što rekao, on bi angažirao ekipu da to napravi, nebi mu bilo prvi put u životu.

BA
balic
09:51 21.09.2015.

hahahah ma bas ,od kud bi Pavasovic tako sta rekao,on je nevinasce u svoj ovoj zavrzlami.Nikad odvjetnici ne "lazu" pa ni kad su sami prekrsili zakon.Prijetnja smrcu bilo kome je kazneno djelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije