Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAŽE SE MOMČAD

Kranjčar ne bi ni želio u Dinamo, a ni plavi nisu za njega zainteresirani

Kranjcar
Foto: Reuters
28.05.2015.
u 17:03

U Maksimiru ne planiraju "veliki promet" u prijelaznom roku koji slijedi, nije u planu ni dovođenje Ivana Močinića iz Rijeke

Iza Dinama je osam dana aktivnog odmora u Rovinju. Plavi su se jučer vratili u Zagreb i pripremaju se za posljednju utakmicu sezone, susret s Rijekom u kojem žele ostati barem neporaženi i tako osvojiti prvenstvo bez poraza.

Kako se posljednji sudački zvižduk približava, tako se pojačavaju priče o tome tko će sljedeće sezone biti u Dinamu, slaže se igračka križaljka i po kafićima, u medijima, a što se zapravo radi i planira, znaju samo Zdravko i Zoran Mamić te članovi stručnog stožera. Koliko znamo, u planu nije "veliki promet". Sve je obavljeno s Gordonom Schildenfeldom i Bornom Barišićem, Zoran Mamić je najavio povratak Dejana Radonjića i Zvonka Pamića iz Istre, možda i Andrijaševića iz Lokomotive.

Nije pojačanje za Dinamo

Spominjanje Nike Kranjčara kao potencijalno zanimljivog igrača za Dinamo nije naišlo na plodno tlo. Ni s jedne strane. I to ne samo zato što je rastanak bio žučan, što je Niko iz Dinama otišao u Hajduk. Bez obzira na to što je njegov QPR ispao iz prve lige, nekadašnji naš reprezentativac ne namjerava se odseliti iz Londona. Doduše, navodno još ima ugovor s kijevskim Dinamom godinu dana, ali kako ga ukrajinski klub ne vidi u svojim planovima, Nikina želja bi se lako mogla ispuniti, unatoč tome što mu je sadašnji klub drugoligaš. Koliko znamo, namjerava i trajno ostati živjeti u glavnom engleskom gradu.

Dinamo pak u njemu ne vidi pojačanje i nije o njemu ni razmišljao.

Ako se opet ukaže Angelo

U Maksimiru su znali hvaliti igrača Rijeke Ivana Močinića. Taj 22-godišnjak je i povremeni reprezentativac i svakako zanimljiv igrač velikog potencijala. No, u Dinamu ne žele kvariti odnose s Rijekom i otimati joj igrača. Močinić je zanimljiv kao i Splitov 19-godišnjak Marko Rog. No, braća Žužul za njega traže mnogo novca.

Što se dolazaka igrača tiče, ipak možda nije sve gotovo. To dobrim dijelom ovisi i o mogućim odlascima. Zasad nije u planu prodaja, ali uvijek se može dogoditi da dođe tako dobra ponuda da je neće moći odbiti. Tada bi možda bilo kupnje, a možda je i bude ako se na tržištu pojavi nekakvo zanimljivo ime. Kao što se prije godinu dana ukazao Henriquez, pa Olmo...

>>Zoran Mamić: Želimo ponoviti uspjeh Hajduka

Komentara 10

BU
budagigo
17:17 28.05.2015.

Dinamu trebaju igrači koji mogu potrčati,a ovaj to nikada nije mogao...ufff...puff pant...

LA
larigan
17:40 28.05.2015.

On ne može bez lopte napraviti sprint do pola igrališta!!!!

21
215794
20:12 28.05.2015.

Bez uvreda kome bi jos bio pojacanje NK?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije