Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ RIJEKE

Kramariću već sada nude 1,5 milijuna eura plaće

Kramarić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.10.2014.
u 19:16

Traži ga pola Europe, trenutačna je odšteta 7-10 milijuna €...

U trenucima dok su dinamovci u Mozartovu gradu izgledali kao najraštimaniji orkestar svijeta, jedan bivši igrač plavih Andrej Kramarić uživao je nakon najbolje utakmice u svojoj karijeri. S tri gola Krama je sam potopio bivšeg europskog prvaka Feyenoord i još jednom potvrdio koliko je Dinamo pogriješio što ga je olako otpisao i pustio na Kantridu. S četiri gola Kramarić je trenutačno drugi strijelac skupina Europske lige (ispred je samo Raul Rusescu iz Steaue s pet), a fascinantan je podatak da je ove sezone u 23 utakmice postigao 22 pogotka. I zato ne čudi da ga trenutačno želi pola Europe.

– Istina, Kramarića žele mnogi klubovi Europe, iz svih liga petica, i to ponajbolji klubovi, a ne prosječni – potvrdio je ugledni nogometni menadžer Marko Naletilić.

Inter, Ajax, Milan, Atletico

Trenutačno je Kramarićeva vrijednost procijenjena na 7-10 milijuna eura.

– Neosporno je da on toliko i vrijedi, no o tržištu ovisi hoće li se ta cijena postići – dodaje Naletilić.

Izvor blizak Andreju potvrdio nam je interes Milana, Intera, Borussije Dortmund, Atletica, Seville, Ajaxa. Doznali smo i da je postavljena cijena od 1,5 milijuna eura godišnje plaće te da su ti klubovi spremni toliko dati.

– Među talijanskim klubovima postoji veliki interes za Andreja, ali nisam siguran da je Serie A idealan izbor za njega jer to je vrlo čvrsta liga, a njemu malo nedostaje ta duel igra. Mislim da bi se bolje snašao u Španjolskoj ili Njemačkoj – kazao je Naletilić i zaključio:

– Po meni, sjajno bi mu bilo otići u Ajax, koji ga također želi. Tamo bi bio najbolji strijelac nizozemskog prvenstva, a onda bi mogao birati bilo koji vrhunski europski klub.

Vrijeme je da ode iz Rijeke

Branko Ivanković u Dinamu je kratko trenirao Andreja Kramarića.

– Tada je imao 16-17 godina i priključivao sam ga radu prve momčadi. Već tada pokazivao je veliki talent i zato mi je neshvatljivo kako ga Dinamo nije forsirao. Kramarić je nedopustiv kiks Dinama. Da su ga imali u Glasgowu i Salzburgu, u tim bi utakmicama pobijedili – kaže Ivanković i dodaje:

– Kramarić je izuzetno tehnički potkovan napadač, ima nevjerojatan tajming za ući u šansu i zabiti gol. Tip je nogometaša koji se stalno kreće, koji bježi od čuvara, on je prototip igrača kakvog, primjerice, želi Guardiola u Bayernu.

Je li vrijeme da Kramarić otiđe iz Rijeke u neki jaki europski klub?

– Apsolutno, pa Andrej je već sad igrač za prvih 11 Milana. Bolji je od Fernanda Torresa. Može u bilo koji jaki europski klub.

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
23:47 25.10.2014.

A iz Rijeke kaže da nemaju niti jednu stvarnu ponudu..stvarno novinari pišu svašta...

HU
Hulk
09:19 26.10.2014.

minimalna odsteta 15-20 mil.eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije