Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI VATRENIH

Kramarić: Valjda ovo neće biti moj zadnji gol za reprezentaciju

Kramarić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
10.09.2014.
u 09:19

– Izbornik nam je mirno u poluvremenu rekao da igramo brže i da će gol doći. Napravili smo neke promjene i bilo je bolje, Luka je golom sve olakšao. A pogledajte poraze BiH, Turske, Nizozemske, ni s kim nije lako igrati – rekao je kapetan Darijo Srna.

Tri godine Luka Modrić nije postigao pogodak za Hrvatsku, nije mogao izabrati ljepši trenutak, zabio je na svoj 29. rođendan, u 80. nastupu za Hrvatsku. Iz svlačionice je izišao s čestitkom.

– Našao sam je u svlačionici, dočekala me čestitka od volontera – kazao je Luka kojeg je s tribina gledala i obitelj.

– Ma ne, nije mi laknulo zbog toga što sam sad zabio nakon duge stanke, nema mi zašto laknuti. Nisam nikad bio gladan golova. Ako zabijem, super, ali više volim raditi za momčad.

Ispala je dosta teška ta utakmica s Maltom.

– Najvažnije je da smo pobijedili na otvaranju kvalifikacija, a igra će već doći. Malta je stajala jako gusto, a mi smo griješili jer smo tu gustoću u sredini još povećali umjesto da širimo igru. Ulaskom drugog napadača bolje smo izgledali. Kramarić? I protiv Cipra i sada pokazao je vrijednost, ima petlje – rekao je Modrić koji se sad okreće španjolskim derbijima. Tamo je protiv Rakitića već igrao, sad je u Atleticu Mandžukić.

– Bit će borbe, s njima je jako teško igrati, ali znali smo već pronaći načine da ih dobijemo. Uostalom, s Mandžom sam se borio i prošle godine dok je bio u Bayernu – zaključio je Luka.

– Izbornik nam je mirno u poluvremenu rekao da igramo brže i da će gol doći. Napravili smo neke promjene i bilo je bolje, Luka je golom sve olakšao. A pogledajte poraze BiH, Turske, Nizozemske, ni s kim nije lako igrati – rekao je kapetan Darijo Srna.

Svoj prvijenac postigao je i Andrej Kramarić.

– Nije bilo jednostavno igrati, sreća da je Luka zabio na početku nastavka. Veseli me moj gol, valjda nije zadnji. Želio bih zahvaliti svim suigračima koji su mi davali veliku podršku, ne samo na utakmici već tijekom cijelih priprema i stožeru koji mi je dao priliku da zaigram – zaključio je Kramarić.

I Dejan Lovren potvrdio je da je bilo teško:

– Ma, mučili smo se u prvom poluvremenu, oni su se zatvorili, mi smo se za takvog suparnika premalo kretali. Ali u nastavku je sve bilo mnogo bolje.

>> Hvala Bogu da sam napokon puknuo i zabio taj gol!

Komentara 17

BA
balic
10:52 10.09.2014.

Zasto mi uvijek gledamo kako drugi lose igraju ,mi moramo sebe gledat a ne uvijek jedno te isto.Iskreno pratio sam prvo poluvreme i kad sam vidio kako igraju da cak neke pozicije dupliraju osa ca.Izbornik ne zna sta radi njegovagova taktika je kroz sredinu sa jednim napadacem ,nemoz ti na sastav 3-5-1 ici sa jednim napadacem (Mandzukicem) njemu cetriri branica teret na ledjima a cijeli vozni park se brani bunkerom devedest minuta.

ZI
zinedine
13:25 10.09.2014.

Čestike Krami, a posebno Dinamovom "stručnom" stožeru i izvršnom predsjedniku što su ovog fenomenalnog igrača prepustili Rijeci. Da je ostao u Dinamu propadao bi na klupi ili bi ga poslali u drugu momčad da se kali u trećoj ligi. Navijač sam Dinama, ali želim mu sve najbolje u dresu Rijeke i reprezentacije. Primjetio sam da nosi Duduov reprezentativni broj 22 i nadam se da će biti odličan u repki baš kao što je Dudu bio.

Avatar HooligaN
HooligaN
11:06 10.09.2014.

Uvijek isto moramo biti sa igracom vise da igramo... Igra katastrofa ljudi ovo je bila Malta sta sa Italijom Norveskom i jacim repkama.... Ne more igrati sa jednim napadacem kuci minimalo dva mora, repka treba da gine kuci. Prvo polovrijeme jedan udarac u okvir gola Alen u 42 min mislim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije