Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosan na momčad

Kramarić: Prvi sam Hrvat prvak Engleske, idem po svoju medalju!

Andrej Kramarić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
03.05.2016.
u 08:54

"Što reći? Ponosan sam i na sebe, ali i na cijelu momčad. Velik je ovo uspjeh za takav klub."

Leicester je novi prvak Engleske! U jednu od najljepših nogometnih priča posljednjih godina uklopio se i – Andrej Kramarić. Hrvatski reprezentativac i dalje je pod ugovorom s novopečenim prvakom Engleske, no proljetni dio sezone odrađuje na posudbi u Hoffenheimu.

Andrej Kramarić u ovoj je prvenstvenoj sezoni upisao dva nastupa (22 minute) za Leicester, sudjelovao je u porazima svoje momčadi od Arsenala (5:2) i Liverpoola (1:0).

"Uh, gledao sam ovu utakmicu Chelseaja i Tottenhama, stvarno već dugo nisam gledao takav dvoboj. I stvarno sada nemam riječi. Mogu samo reći da sam izuzetno ponosan na ove dečke, svoje suigrače, ali i ponosan što sam ove sezone bio dio tog Leicestera", kazao je u ekskluzivnom razgovoru za Goal Andrej Kramarić, pa nastavio:

"I dalje se osjećam kao dio te momčadi, ipak sam s tim igračima proveo dobar dio sezone. I oduševljen sam što je Leicester novi prvak Engleske. Naravno da sam tijekom cijeloga proljeća pratio rezultate ove momčadi, teško je i opisati koliko sam sretan zbog ovog uspjeha."

I vi ste bili dio ovog povijesnog uspjeha, i vas očekuje medalja za naslov prvaka...

"Otići ću na zadnju utakmicu Premier lige u kojoj moj Leicester gostuje kod Chelseaja u Londonu. Iskreno, sada ne znam kakva me tamo očekuje procedura, ali vjerujem da ću i ja dobiti svoju medalju. No, prije svega želim čestitati svim dečkima, a onda s njima i proslaviti ovaj uspjeh."

Upravo ste postali i prvi Hrvat s naslovom prvaka Engleske!

"Evo, nedavno sam to pročitao, ne mogu vam ni opisati kako tu ugodno zvuči. A za mene je to i fascinantan podatak. Što reći? Ponosan sam i na sebe, ali i na cijelu momčad. Velik je ovo uspjeh za takav klub."

A što je Andrej Kramarić još rekao o Leicesteru, atmosferi u klubu, detaljima s početka sezone i ambicijama, pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 41

ZO
zoom
08:57 03.05.2016.

daj se ne blamiraj takvim izjavama i ne kiti se tuđim perjem!

TE
Televizor
09:55 03.05.2016.

Hoće li onda i Halilović bit prvak Španjolske?

Avatar ShuPac
ShuPac
09:18 03.05.2016.

sudjelovao je u 2 utakmice i to u 2 poraza Leicestera ..... i ''on je dio tog uspjeha''? he he odlična fora na rano jutro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije