Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaba ocjena

Kovačić među najlošijima u remiju Milana i Intera

Mateo Kovačić
John Walton/Press Association/PIXSELL
24.11.2014.
u 08:48

"Bio je neprimjetan, a Essien i Muntari mu nisu davali prostora", stoji u opisu Kovačićeve igre

Mateo Kovačić jučer je prvi put pod vodstvom Roberta Mancinija zaigrao za Inter. Dobio je slobodu u igri, bio  je bliže golu, ali u remiju protiv Milana (1:1) nije se iskazao. Puno je pretrčao i dobio puno lopti, ali ništa konkretno nije napravio. Izostali su njegovi prodori i okomite lopte pa je tako i ocjena za njegov nastup bila loša. 

Goal.com dao mu je ocjenu dva, što je najlošija ocjena. Toliko je dobio i Milanov Fernando Torres koji je proglašen najgorim igračem utakmice.

"Bio je neprimjetan, a Essien i Muntari mu nisu davali prostora", stoji u opisu Kovačićeve igre.

Sve ocjene možete pogledati OVDJE!

>>Navijači Liverpola na Twitteru se rugaju Lovrenu!

Komentara 2

RO
rolfmao
10:04 24.11.2014.

A da je bilo pogledati utakmicu a ne prepisivati ocjene s goal.coma koji ćije su ocjene uglavnom sprdnja, mateo bio solidan, od interovaca među boljima. A utakmica na razini kvalitete nogometa za hnl...

Avatar nula
nula
11:15 24.11.2014.

Poslije Lovrena , Kovacic. Sto vam je ? "Obozavate" kad su nasi iz repke "neuspjesni" . Zasto ? Gledao sam tekmu , u cjelini . Kova je igrao na lijevom krilu (!) i odmah sam rekao da je trener pogrijesio , on mora igrati centralno i vise povuceno. Odigrao je solidno , ni bolje ni losije od drugih , tek mu je 19 godina. Kad pogledas tko su mu suigraci i protivnici , najezis se. Jos je 15 godina karijere ispred njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije