Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.03.2015. u 09:55

Kovač je shvatio da ga je norveški izbornik stisnuo u sredini terena, pa je u poluvremenu napravio odlične rotacije.

Dok je Hrvatska glavinjala po Brazilu, igrala loš nogomet, ispijali smo boce crnog vina tražeći razloge kako je momčad s takvim igračkim draguljima ispala od Meksika. Niko Kovač se danima nije mogao oporaviti od, smatra, nezasluženih kritika.

Danas se ponosimo Hrvatskom, koja se bez problema, kako reče Luka Modrić elegantno, obračuna s Norveškom, pobijedi s 5:1. Koja je nakon pet kola gotovo siguran sudionik prvenstva Europe u Francuskoj. Nacija nije u ekstazi, nije to bila igra za lizati prste, ali to je bila demonstracija moći. Ne sile, jer nismo igrali silno, ali to je bila moćna Hrvatska, koja je do pobjede došla na kvalitetu.

Nezadovoljan je, gle čuda, Niko Kovač. On gorčinu zbog igre svoje momčadi želi isprati čašom crnog vina. Kakav čudak, momčad mu pobijedi s 5:1 u kvalifikacijskoj utakmici, a on se želi opiti od tuge. Što bi onda tek bilo da je Hrvatska pobijedila s nekakvih 1:0, taj bi se bacio u bačvu "crnjaka".

Trebao je biti ponosan, jer je još jednom dobio potvrdu da je napravio odličan potez s ubacivanjem Brozovića u prvu momčad. Interov veznjak, s Modrićem i Rakitićem, čini svjetski trolist kakav ima rijetko koja reprezentacija. Kada su Modrić i Rakitić bili zagušeni od brojnih veznjaka Norveške Brozović je bio taj, koji je bez problema uzeo dirigentsku palicu u ruke.

Izbornik može biti zadovoljan i zbog sebe. U poluvremenu je shvatio da ga je norveški izbornik stisnuo u sredini terena, pa je u poluvremenu napravio odlične rotacije, Brozovića pridružio Modriću, Rakitića gurnuo više, a Perišiću i Oliću zamijenio strane... S Italijom je Kovač bio odličan, protiv Norveške također.

Jedini istinski razlog zbog kojeg je Kovač morao posegnuti za "crnim" je Vedran Ćorluka. U sedam minuta, pri rezultatu 3:0 za nas, dobio je dva žuta kartona. Kakva je to glupost tako iskusnog igrača. I to baš pred utakmicu s Italijom.

>>Srna: A sada Italija u Splitu! Što, igra se u Zagrebu? Ma, neka je prebace u Split

>>Predsjednica pozdravila Glogoškog kad je stigla na Maksimir. I Karamarko u kockastom dresu

>>Kovač jako kritičan: Vesele me pogoci, ali takvu igru više ne želim vidjeti

>>Hrvatska pobijedila 5:1, Ćorluka dobio crveni karton i neće igrati protiv Italije!

Komentara 41

MA
MagnusJohnson
10:18 29.03.2015.

Maršić poput tipičnog novinara neznalice ne shvaća zašto se Kovač ljuti. Hrvatska je pobijedila vrlo skromnu momčad Norveške isključivo zbog evidentne kvalitete pojedinaca, međutim sama igra nije bila dobra i Kovač je svjestan da se ovakvim načinom ne mogu pobjeđivati puno jače ekipe od Norveške. Iz tog razloga, Kovačeva ljutnja je itekako opravdana.

EM
Emergo
10:47 29.03.2015.

Postovani Gospodine Marsic, Izbornik Niko Kovac je izuzetno kvalitetna i profesionalna osoba.Kao nogometas bio je izvrstan.Kao trener na tom je putu. O njegovoj profesionalnosti mogu govoriti oni koji znaju sto je profesionalizam i kvaliteta a ne jedan novinar VL. Nakonon Slavena Bilica imamo jos jednog super kvalitetanog i profesionalnog izbornika.I pustimo ga da radi.Hrvatskoj treba vise ljudi tipa Nike Kovaca koji u sebi i iza sebe ima teski rad ,profesionalizam i uspjehe pa ce sve biti bolje,

DU
Deleted user
10:43 29.03.2015.

Kovac je izjavio istinu. Nismo bili bas uvjerljivi i rezultat nije mjerilo prikazane igre. Ali tim bolje, to znaci da imamo vrhunske igrace koji su u stanju sami rijesit tekmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije